Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@miodnik: Jechałem wczoraj, z zewnątrz i wewnątrz super to wygląda, ma klasę. Cicha ta hybryda jak ninja, na prawdę aż się zastanawiałem czy silnik był włączony czy nie :D z tego co czytałem to koszty utrzymania są niskie. O reszcie się nie wypowiem bo się nie znam. Ale warto dodać że Toyota to najbardziej niezawodna marka według pierwszej strony google XD
chrabia_bober - @miodnik: Jechałem wczoraj, z zewnątrz i wewnątrz super to wygląda, m...

źródło: comment_1657495284uWYU4JAjz87HOhX8ZfCYzk.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@miodnik: pierwsze co to zawęź pole działania, bo na razie to wygląda że sam nie wiesz co chcesz. Nawet nie wiadomo czy nowy czy używka. Co to znaczy dobre spalanie? Ilu pasażerów?
Po drugie pełno tu internetowych ekspertów, gawędziarzy-bajkopisarzy
@OlafMarchewkoNosy12: Nie wiem czy chłop z ćwiarą do wydania szuka nadmuchanej corolli
  • Odpowiedz
  • 0
@xionze preferuje nowe, (w ostateczności jakąś MEGA OKAZJA salonowa), auto głównie na krótkie trasy wies-miasto, jazda po mieście, ale tez wypady w dłuższe trasy po autostradach. Interesuje mnie komfort pasażerów przede wszystkim. Wymiary właściciela 195 cm. Wymiary kierowcy do 195cm. Dobrego spalania chyba tłumaczyć nie muszę? :P
  • Odpowiedz