Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
W tym miesiącu mój kumpel będzie miał 27 urodziny, więc razem z innymi skrzyknęliśmy się na fejsie, żeby zrobić mu jakiś prezent. Jeden z kumpli rzucił pomysł, żeby kupić mu jakiś bekowy prezent żeby sie pośmiać. Innym też to się spodobało. Pomysł padł na dziecięcy rowerek, plastikowe pianinko i zestaw małego majsterka np zabawkowa wiertarka, śrubokręty. Jedna z koleżanek wygrzebała nawet jakiś laktator i chce mu go dać, żeby wkręcić, że to specjalne urządzenie do gazowania wody xD Oprócz tego jajko niespodzianka i lizaki. Prezent w zasadzie zatwierdzony.
Co sądzicie o naszym pomyśle? Robiliście kiedyś bekowe prezenty dla znajomych?

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62cb13bdc994fbfef8325c0b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
W tym miesiącu mój kumpel będzie mi...

źródło: comment_16574813529QymEvWaLY7dyZ1o20h8IL.jpg

Pobierz
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 94
@AnonimoweMirkoWyznania: kupcie mu prawdziwe urządzenie do gazowania wody, ok? Sodastream. Przynajmniej na coś mu się przyda.

Robiłam bekowe prezenty dla znajomych, ale to co napisałeś nie jest bekowe, jest bez sensu. Jakieś graty z plastiku których nigdy nie użyje i stary laktator który ktoś miał na cycu ( _)
  • Odpowiedz
FikuśnyPiwniczak: Pomysł c-----y. Wy się posmiejecie, może on przez chwilę też, a potem prezent wyrzuci do śmieci. Jak już chcecie zrobić coś bekowego to poprzerabiajcie jakieś wspólne zdjęcia w fotoszopie, przynajmniej nie zmarnujcie pieniędzy a i pamiątka zostanie po tym. Albo kupcie coś małego śmiesznego i taniego a oprócz tego dajcie normalny prezent.
---

Zaakceptował: karmelkowa
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania też mi kiedyś znajoma taki bekowy hehe prezent zrobiła. Jakieś gówniane zabawki i śmieci. Wyrzuciłam do kosza, a znajoma przestała być moja znajoma, bo tak mnie to uraziło, że tylko jak ja widziałam to myślałam o tym, że moja własna koleżanka mi śmieci do paczki na urodziny wrzuciła xD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Co w tym śmiesznego? Śmieci w prezencie. Pomysł z laktatorem żałosny i chamski. Chciałbyś dostać używany laktator w prezencie? Może jeszcze dajcie mu zużyte tampony i wciskajcie kit, że to herbatka ( _) Albo jeszcze lepiej! Nasrajcie chłopu do pudełka. Będzie beka jak nic ()
  • Odpowiedz