Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam syf w mieszkaniu i duże zaległości w pracy (zdalnej). Co wybrać: sprzątanie czy pracowanie? Póki co siedzę i rozkminiam, nie robię jednego ani drugiego, a czas leci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#problemypierwszegoswiata #praca #pracbaza #sprzatanie

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62c97da7ae99221d037526cc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: W sumie, jak dobrze pomyśleć to można znaleźć sobie jakąś panią za małe pieniądze, która przyjdzie, ugotuje, posprząta, zrobi pranie itp. Myślę, że w pewnym momencie(zarobki) taka opcja nie wydaje się głupia.
  • Odpowiedz
@Matemit: jak ktoś mało zarabia czasami tez ma to sens, moja znajoma wzięła opiekunkę w Waw za 3500 (na czarno do ręki) i poszła do roboty za 4000 brutto (czyli netto mniej niż płaci opiekunce), stwierdziła ze chce nabrać doświadczenia w jakimś zawodzie i nie wchodzić na rynek pracy zbyt późno.
  • Odpowiedz
WierzgającaBabcia: TikTok diagnozuje ADHD a potem się płaci prywatnie psychiatrze żeby przepisał stymulanty.
Jak nikt nie widzi to nie trzeba sprzątać. Odwal tą robotę i pozwól tym ludziom domknąć raporty za poprzedni miesiąc. Ambient muzyka to work a remote office job to. In Motion włączasz i bam, programujesz Facebook
---

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz