Aktywne Wpisy
popik3 +1453
Prosta sprawa, dajesz plusa i ostatnia cyfra mówi Ci o tym co będziesz robić w majówkę. To nie #glupiewykopowezabawy ani #heheszki ani #humorobrazkowy
Czy powinnam wchodzić w relację z gościem który otwarcie mi powiedział że ruchał się wielokrotnie po alkoholu i miał jeszcze wiele innych odpałów jak seks z dziewczyną kolegi? Od tego czasu minęło kilka lat niby ludzie się zmieniają z tymże ja mam małe doświadczenie seksualne i jakoś mi nie w smak z tym wszystkim...
#seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
chce sprowadzić samochód z USA i na carfaxie widzę ze był oznaczony jako „TOTAL LOSS” a po miesiącu tytuł na „SALVAGE”. Nie pokazuje jakis problemów i ze zdjęć wszystko wyglada git. Wiecie może czy można taki samochód zarejestrować w Polsce?
#usa #motoryzacja #import
Z tego co czytałem to zależy jaki salvage. Są np „salvage - parts only” czy „salvage - non repairable” itd. Takich się nie zarejestruje.
Doczytałem teraz i to „Total loss” to adnotacja na papierze, a tytuł to „certificate of salvage”. Taką adnotacje daje ubezpieczalnia ale to nie znaczy ze DMV uznaje samochód za całkowicie zniszczony. Ubezpieczalnia dają zeby zaoszczędzić ( ͡° ͜ʖ ͡°) .