Wpis z mikrobloga

Kask półmat czy połysk? Jakie za i przeciw? Będzie koloru białego jeśli to coś zmienia. Wszyscy tu polecają rpha 70 a mam starego hjc i jestem zadowolony.

#motocykle
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiotrFr: Miałem Mat i półmat i bardzo wszystko na nich widać, co prawda były czarne i może to tym głownie spowodowane, ale no każde przetarcie, kropla wody, robal wszystko było widać. Aktualnie mam cały z carbonu i na nim nie widać kompletnie nic z zabrudzeń, więc tylko ten mogę w pełni polecić.
  • Odpowiedz
@dratev: tylko, że biały carbon chyba nie ma?
Na białym takich pierdół nie widać raczej, poza owadami.
@brh77603: no właśnie. I chyba połysk będzie bardziej odbijać słońce. Mam dość uczucia gotowania mózgu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kipowrot: właśnie ku temu się skłaniam. Po prostu chciałem przycebulić 40€ bo mat jest po 280 a połysk 320 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą ciekawe bo jak kupowałem ten to maty były droższe i dla oszczędności kupiłem połysk mimo że chciałem mat. Całe życie pod górę xD
  • Odpowiedz
@PiotrFr: połysk. Na macie WSZYSTKO będzie widać, wszystko. Jeśli masz czas i chęci pucować go co chwila, bierz mat. Jeśli chcesz funkcjonalny sprzęt, łatwy i wygodny w utrzymaniu, bierz połysk.
  • Odpowiedz