Wpis z mikrobloga

I pomyśleć, że jakbym się urodził laską 10/10 z bogatego domu to miałbym k---a żywot z górki. Darmowy hajs od spermiarzy za pokazanie kawałka p---------j skóry z tłuszczem i cyk uzbierane na chate. Zapraszanie na imprezki itd. Pamiętam do dziś jak w mojej podbazie była laska, ładna dla wielu, ale nie bogata która dostawała od spermiarzy k---a kwiatki cuda wianki, jakieś inne duperele od j------h bodajże 5 chłopa o ile dobrze pamiętam, mimo że dawała im kosza cały czas i nawet dało się od niej wyczuć pogardę wobec nich. Część z nich to były patusy, ale było też 2 takich normalnych chłopaczków. Jak poprosiła o kupno chociażby paczki cziperków to j----e spermiarze z----------y do sklepu na zadupiu na fullmodzie, żeby tylko zadowolić królewnę. Nie mówię, że musiała z kimś być, bo była gówniarą wtedy. Takie jest k---a życie j----e niesprawiedliwe, totolotek s----------a trwa i wiele osób wygrywa. Ja nawet nigdy nie zostałem zaproszony na żadną imprezę a moje znajomości nie trwają dłuzej niż parę tygodni. J---ć to życie i c--j #spiedolenie #mamdosc #poraumierac #ehhhhhhhhhhhhh #samotnosc
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Galbin:

Tylko później nikt porządny raczej nie chciałby się z tobą związać

Ona jest już w związku od bodajże roku, więc troche już jest jak na jej wiek

Uciechy posiadane od zawsze na pstryk nie cieszą jak się wydaje głodnemu

niby pierdoła, ale tak ułatwia życie, że j--------e
  • Odpowiedz