Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
@swiety_spokoj: tak stworzyła ich natura. Mają szukać najlepszych genów dla potomstwa. Szukajcie kobiety antynatalistki. Możliwe że taka która nie chce mieć potomstwa wyleczyła się z hipergamii
  • Odpowiedz
@kaluka106: takich kobiet nie ma. U każdej baby- szczególnie tych które nie chcą mieć dzieci obudzi się w końcu chęć posiadania bombelka, instynkt macierzyński- jeżeli za późno po 35 roku życia to zakończy się to deprechą totalną- tak działa ewolucja.
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj w sumie chciałem napisać że mam kompletnie inne doświadczenia, ale w sumie takie jak twoje też mam.

Może masz za mała grupę badawczą? Bo imo to nie zależy od różnicy ;)
  • Odpowiedz
@ExitMan: xd

No ale do wszystkiego trzeba dwojga/dwóch/dwie (żeby nie było że kogoś pomijam)
Beciak jest dorosły, wiec widzi co się dzieje. Zamiast obsypywać jakąś laskę co go robi po kątach, mógłby trochę obiżyć swój wyimaginowany próg estetyki, i znaleźć jakąś super laskę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jeżeli za późno po 35 roku życia to zakończy się to deprechą totalną- tak działa ewolucja.

@Nowystaryziel: jakie potencjalne znaczenie ewolucyjne miała by być wtedy depresja? :D jak już to wręcz odwrotnie, czyli załapanie się na ostatni dzwonek.
  • Odpowiedz
@zuzka-kotkowska: beciak jest zdesperowany widzi co się dzieje na rynku matrymonialnym- bierze byle kogo. W dzisiejszych czasach beciak może wziąć sobie co najwyżej bezrobotną samotną madkę, albo jakiegoś wieloryba 80kg plus jak nie 100 kg plus z chorobami psychicznymi typu borrderline, oraz z kompleksami na punkcie wyglądu.
Ja spotykałem się nawet z bezrobotną trochę niepełnosprawną dziewczyną (tak bardzo obniżyłem standardy). Z racji pracy musiałem wyjechać na miesiąc za granicę i
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: Z tego co rozumiem, chcesz powiedzieć, że ewolucyjnym celem depresji po 35 rż. jest np. m.in. minimalizacja wad wrodzonych.
To spoko, tylko jak ten gen depresyjny przekazał się dalej, skoro jego celem jest zatrzymanie rozmnażania x) nie ma potomków, któremu można go przekazać.
Ale aż tak się nie znam, pewnie są jakieś kruczki []
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj: 100% prawda. Najgorsze, że bym w to nie uwierzył gdybym wcześniej nie był w takiej relacji. Obcy atrakcyjny facet zrobi pierwszej nocy z laską więcej niż średniak mąż utrzymujący ją przez lata małżeństwa.
  • Odpowiedz