Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Minieri +166
Wichniarka autentycznie nie da się słuchać, nie dość że autorytet słaby, bo piłkarz to był co najwyżej średni, to pierdzieli te swoje kocopoły z tak irytującą manierą, że nie wierzę, że nadal jest regularnie zapraszany do studia. Wiadomo że pewnie Borek załatwił mu tę robotę bo friendship ended with Hajto a Borek musi widocznie mieć jakiegoś swojego przygłupa z Budeslyś przy boku
#mecz
#mecz

Komentarz usunięty przez moderatora
Może masz za mała grupę badawczą? Bo imo to nie zależy od różnicy ;)
No ale do wszystkiego trzeba dwojga/dwóch/dwie (żeby nie było że kogoś pomijam)
Beciak jest dorosły, wiec widzi co się dzieje. Zamiast obsypywać jakąś laskę co go robi po kątach, mógłby trochę obiżyć swój wyimaginowany próg estetyki, i znaleźć jakąś super laskę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nowystaryziel: jakie potencjalne znaczenie ewolucyjne miała by być wtedy depresja? :D jak już to wręcz odwrotnie, czyli załapanie się na ostatni dzwonek.
Ja spotykałem się nawet z bezrobotną trochę niepełnosprawną dziewczyną (tak bardzo obniżyłem standardy). Z racji pracy musiałem wyjechać na miesiąc za granicę i
To spoko, tylko jak ten gen depresyjny przekazał się dalej, skoro jego celem jest zatrzymanie rozmnażania x) nie ma potomków, któremu można go przekazać.
Ale aż tak się nie znam, pewnie są jakieś kruczki └[⚆ᴥ⚆]┘
@Nowystaryziel: po to powstal tag #mirekszukazony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zuzka-kotkowska: hah, już to widzę jak w pełni poznał i akceptuje przeszłość swojej partnerki, a ona nigdy nie zakłamała rzeczywistości, by coś w ten sposób osiągnąć.