Aktywne Wpisy
pieknylowca +296
Ale partie musiały sypnąć kasy że taka zmasowana akcja przeciwko #konfederacja no ale cóż, psy szczekają, karawana jedzie dalej. #polska polityka #polityka

Volantie +169
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Bo miałem S8+ i wifi w domu śmigało bez żadnego problemu, teraz przy S22 mam co chwilę komunikat, że "Połączy się kiedy poprawi się jakość sieci", nawet kiedy jestem metr od rutka. Fakt, ze to nie jest rutek najwyższej jakości, ale no bez przesady. Z drugiej strony, w zasięgu wifi 6 ten problem nie występuje....
Ktoś ma pomysł jak to rozwiązać? Nie chcę inwestować w sprzęt bo jeszcze w tym roku zmienię mieszkanie.
#samsung #s22 #wifi #android #smartfon #technologia #pytanie #kiciochpyta
Na forum szajsunga widać że problem istnieje. Nie każdy egzemplarz, ale każdy model. Kij wie od czego to zależy. U mnie czasami się pojawia, a czasami nie. Od dłuższego czasu już nic się nie dzieje więc nie wiem ¯_(ツ)/¯
Cukru dobrze trafił. Zmieniłem ustawienia i faktycznie, nie rozłącza mi na siłę wifi i nie próbuje łączyć się przez sieć komórkową. A problem był spory bo u mnie na wsi światłowód do domów pociągnęli, ale sieć komórkowa to tylko EDGE....