Wpis z mikrobloga

Jeszcze tylko niecałe 2 miesiace i zegnam ta obesraną zieloną wyspę( gdzie slonce nie wychodzi) na zawsze, ale sie kurlaa ciesze. Jak coś to gorąco nie polecam nikomu się tutaj przeprowadzać.
#irlandia
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BykuAllmighty: Ja wróciłem po 8 latach. Ludzie fajni, robota i pensja fajne (teraz pracuję zdalnie za niewiele mniejszą stawkę, więc w sumie nawet lepiej na tym wychodzę), ale reszta - szczególnie pogoda i rynek nieruchomości - były nieco ponad moją cierpliwość ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@4x80: stary biere te 40 stopni i -20 i komary w zamian za to jak przez miesiac nie wychodzi prawie wcale slonce i siedze caly dzien przy zapalonej lampce w czerwcu, jebla idzie dostac XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@betonowysedes: Stary zazdroszczę w luj. Dzisiaj akurat wracam do Irlandii i mi zostały dwa lata studiów. Żałuję że tu przyjechałem i naprawdę zmarnowałem ostatnie 3 lata życia tam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@betonowysedes: No akurat finanse to jedyny plus tego kraju. Można było sporo odłożyć. Samemu też poznałem paru fajnych ludzi, ale złapały mnie refleksje ostatnio, że to kraj bez perspektyw w moim przypadku i nie warto się męczyć tylko dla kasy.
  • Odpowiedz
@betonowysedes: oj tak, jeśli chodzi o pracę jest super, ale brak mi tutaj kumpli, mam nieszczęście poznawać samych sebixów :( Całe szczęście, że założyłem tu rodzinkę bo bym zwariował.
  • Odpowiedz