Wpis z mikrobloga

Macie jakieś doświadczenia z analem u div? Chciałbym kiedyś spróbować (rzecz jasna w roli napastnika) ale boje się że diva będzie nieprzygotowana i sobie obrzydzę tylko niepotrzebnie. Jednej z którą spotykałem się kilka razy zaproponowałem czy by była chętna za dopłatą to powiedziała że możemy spróbować nawet teraz. Ale zaraz zreflektowałem się i pomyślałem że przecież na pewno nie jest przygotowana teraz skoro nie ma tego w ofercie. No i koniec końców sam odmówiłem że może następnym razem. Wołam @TestoDepot @putabarca i @NadmiarNiedoboru bo coś mi świta że kiedyś o czymś podobnym pisał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#divyzwykopem
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@De_Fault: większość div oferując anal jednak się raczej przygotuje. Może się zdarzyć brudaska, ale wtedy oprócz dyskomfortu zyskasz wiedzę bezcenna gdzie nie chodzić bo brud.

na pewno nie jest przygotowana teraz skoro nie ma tego w ofercie

Znam jedną taką co też nie miała w ofercie tak ogólnie ale wiedziała że czasami lubię i jednak robiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
większość div oferując anal jednak się raczej przygotuje

@TestoDepot: no pewnie tak, chyba ze im nie zalezy na opiniach i mają w------e. Ja bym chciał raczej bez przypału przynajmniej na pierwszy raz. Chyba lepiej na taką akcje wybrac nieco starszą dive?
  • Odpowiedz