Wpis z mikrobloga

#przegryw

Hej mirasy
Mam nadzieję że dzisiaj będziecie upijać się przed monitorami do upadłego z rozpaczy i nędzy jakim jest wasza egzystencja.

Kiedy normalni zwykli ludzie będą sobie miło spędzać czas imprezowo lub w spokojnym gronie z rodziną która założyli to wy będziecie sobie wyobrażać i marzyć o tym by mieć takie życie którego nie będziecie mieć bo... Wam się poprostu nie chce

I dlatego cieszę się że nigdy tego nie osiągnięcie bo świat musi mieć swoje kozły ofiarne i nie mam na myśli tu wyglądu wzrostu ale wasza psychikę ofiary. Jesteście jak kury które są dla lisa pozywieniem
Jesteście nikim dzięki sobie

Cieszę się że mogę czasem wpaść na ten tag i wam #!$%@? z czystej przyjemności, dla sportu :D

BTW nie każdy wygryw (dla was) musi spędzać czas na imprezowaniu więc mam czas tu wpaść ;d
  • 15
@Kuntz_Ekesz: Ja przynajmniej nie błagam płodnych julek o związek ¯\_(ツ)_/¯ idź bądź błaznem na spotted jakiegoś miasta na fb albo samo fb to miejsce dla normickich śmieci spowszedniałych mających na rękach kajdany konformizmu i marionetki takie z was. Idź tam żyj według schematów jakie Ci narzucili jacyś debile, albo miernota Twój stary, który nie zdążył w porę wyjąć.