Wpis z mikrobloga

• 0
@zakoo: Z tego co widziałem to wchodzi max 80 osób na turę zwiedzania, dlatego jest taki problem z biletami :P. Jakie macie plany? Dzięki, wam tez życzę udanego lotu (oby się odbył bez opóźnień) xD
  • Odpowiedz
@ama_tor: standardowy pakiet - Watykan, koloseum, forum romanum. Do tego jeden dzień ostia antica plus morze, jeden dzień tivoli i ville tamże, jeden dzień Capri i szybki placek w Neapolu.
  • Odpowiedz
  • 0
@zakoo: Nie, bardzo specyficzne miejsce. Pamietam je sprzed 15 lat i ostatnio byłem tam 2 lata temu, to bardzo brudno, plaże takie se i zniszczone. Np pamietam jako dziecko plaże publiczna z barem, przebieralniami, leżakami itd a teraz jak byłem to wszystko zniszczone ( ͡° ʖ̯ ͡°). Nawet całkiem mało Włochów
  • Odpowiedz
@ama_tor: Dzięki! Już rzucam temat reszcie ekipy :) a coś jeszcze może z mniej oczywistych pomysłów? Wiesz o jakiejś ciekawej wystawie współczesnej albo wydarzeniu kulturalnym w najbliższych dniach? Jakie Ty masz plany?
  • Odpowiedz
  • 1
@zakoo: Nic nie słyszałem ( ͡° ʖ̯ ͡°). Planuje tak naprawę tylko muzeum borghese, potem spacer po centrum Rzymu w kierunku Zatybrza na obiad, ale zobaczymy jak pogoda bo maja być wysokie temperatury. A potem jadę do neapolu na 5 dni i tam już ostro zwiedzam
  • Odpowiedz