Aktywne Wpisy

Soczi +327
Komuś się sufit na łeb spie... spadł. 275 zł za kg czekolady, w której jest 46% cukru. I to w promocji! Może dlatego została tylko jedna sztuka. Jeszcze na na biedronkowych wypiekach rogalik zamiast 3 zł kosztował 9 zł bo "dubajski" XD
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
źródło: 1000001223
Pobierz
dawid-hopek +29
Jak to mówi młodzież, jackpot, big win ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file3209907910078893468
Pobierz

Czy wszyscy myślą, że ja w skupieniu czekam na telefon właśnie od nich, znam wszystkich współpracowników i jak rzuci jakieś imię to ja będę wiedział o kogo chodzi i ogólnie od razu wyłapię kontekst?
Dzwonią odrywają od roboty i nawijają przykładowo: "nadaj Pawłu uprawnienia jak ma tamten, tamtemu zmień jak ma tamta, jak możesz to zrób jeszcze to to i to"
1. Odrywają mnie od roboty
2. Ja i tak tego nie zapamiętam
3. Nie znam k---a wszystkich setek pracowników i nie chcę zrobić literówki w imieniu/nazwisku
4. Chcę mieć podkładkę i jasną informację co mam zrobić na mailu
Więc kończy się to tym, że ktoś musi się wygadać 10-15 minut, a na koniec i tak tłumaczę, że zmiany dot. uprawnień MUSZĘ mieć od przełożonego (osoby, której uprawnienia mam nadać) na MAILU.
Ja w tym czasie mógłbym robić coś pożytecznego, a do tego zanim wrócę do swojego wątku i poziomu skupienia to tracę kolejne minuty.
Oni myślą, że jak dużo gadają przez telefon to niby pracują?
Teraz najlepsza akcja sprzed 2 minut - typiarka dzwoni do mnie z pytaniem czy może mi wysłać maila?
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Nosz ja pier..
#pracbaza #gorzkiezale
źródło: comment_1656589775h9sRQPGxUgfqqZZ8jW9SSk.jpg
Pobierz@zuchtomek: budżetówka ? :D
Spora firma produkcyjna, kilka oddziałów, ~500 aktywnych userów w domenie