Aktywne Wpisy

Obrzydliwy, 23 letni na tamten moment incel po lewej, pomimo posiadania mitycznych 195 cm, nie mógł liczyć na JAKĄKOLWIEK atencje ze strony płci przeciwnej. Incelowi było kinda przykro, więc postanowił #!$%@?ąć pięścią w stół, trzymać legendarną ramę i wziąć się trochę za siebie. Efektem tego "grindu" jest ziomuś z 25 lvl po prawej.
Pytanie brzmi, ile zainteresowania otrzymuje teraz ten ziutek po prawej?
Ding ding mfkers! Odpowiedź brzmi 0.
Jest takim samym
Pytanie brzmi, ile zainteresowania otrzymuje teraz ten ziutek po prawej?
Ding ding mfkers! Odpowiedź brzmi 0.
Jest takim samym

karix98 +3
Przykro się patrzy na takie sytuacje, niby go nigdy nie oglądałem a wręcz za nim nie przepadam ale jakoś mi go szkoda, upadek człowieka dosłownie i w przenośni
Potwierdzone że go pobili, #!$%@?ło, on za chwilę wyjdzie obronną ręką z tej całej sytuacji, Wardęga i Konopskyy #!$%@? maniane, taki sprawy powinno się #!$%@? załatwiać na policji i w sądzie a nie robić film na YT, takie coś można było wrzucić po zakończonym
Potwierdzone że go pobili, #!$%@?ło, on za chwilę wyjdzie obronną ręką z tej całej sytuacji, Wardęga i Konopskyy #!$%@? maniane, taki sprawy powinno się #!$%@? załatwiać na policji i w sądzie a nie robić film na YT, takie coś można było wrzucić po zakończonym

Więc skoro moja pisarska przygoda wzięła się w ogromnej mierze stąd, z Wykopu, to jak myślicie, kto objął moją książkę patronatem?
Wykop.pl i jest mi z tego powodu ogromnie miło!
I właśnie przyszedł kolejny dodruk, tym razem z logiem Wykopu! I z tej okazji od dzisiaj możecie nabyć książkę z nowej wykopowej edycji z autografem i specjalną dedykacją dla każdej Mirabelki i Mireczka! W każdym egzemplarzu poza dedykacją, odręcznie rysuję Lenny Face Tylko dla Wykopków
Jeśli będziecie zamawiać, to piszcie w wiadomości do sprzedającego dla kogo ma być wpisana dedykacja.
No i jeszcze promka na wysyłkę – kupując książkę w zestawie z zakładką przesyłka SMART gratis!
https://allegro.pl/oferta/budowlanka-czyli-patologie-polskiego-budownictwa-11478408606
#patologiepolskiegobudownictwa
Komentarz usunięty przez autora
@kobrys13: jestem na wykopie prawie 9,5 roku i do dziś nie wiem o co chodzi z serwerownią
@mmws: Sprzedawca dopłaca do smarta.