Aktywne Wpisy

SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy

Każdy, kto kiedykolwiek chciał sobie kupić fajny samochód i powiedział o tym rodzinie/znajomym/ludziom w internecie zapewne usłyszał co najmniej kilka kwestii z poniższego bingo. Piszcie, ile Wam wyszło.
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta

Nie wierzę, że #korpo zepnie poślady i podejmie decyzję o +23% w 24 godziny. I tak dałem im rabat, bo nowa firma daje +30%. Rzuciłem na rozmowie kwalifikacyjnej jakąś głupią kwotę, a oni się zgodzili. Cholera, tego się nie spodziewałem.
Wcale nie chcę odchodzić. Czynników jest tak wiele. Ciągłość zatrudnienia, opłacane studia, fajna praca, szkolenia wyjazdowe co roku, praca zdalna - czy jest, czy nie ma...
Więcej info ok. południa, na 16:00 nie ma co czekać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza i #korposwiat - lubię to środowisko, ale chodzi o pieniądze.
A konto LinkedIn będę utrzymywał. A nuz będzie mega kryzys i pomysł piekarni się nie przyjmie. It jakie jest takie jest ale kase daje. Dupochron musi być niestety
@red7000: Rekordowy kwartał od wielu lat, 1.5% podwyżki w sumie na 2 lata(rok wcześniej zamrożona i zwolnienia) gdzie inflacja jest dwucyfrowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale hajs niezły, roboty niedużo więc zostaje. W sumie idzie kryzys (w Niemczech wzrost bezrobocia - 130k nowych bezrobotnych) to lepiej siedzieć na ciepłej posadzie.
Na linkedinie odezwał się kto, gdzie max kwota to nawet nie jest tyle ile mam
Też tak rzuciłem i dostałem tyle co chciałem. Później okazało się, że wszystkim tyle dają na start, wstrzelilem się idealnie w kwotę przypadkiem xD
@wykopowy_brukselek: stawka niezła, nawet jak na Zachód. Dostajesz takie oferty na LinkedInie czy gdzie szukałeś? Myślisz, że chętnie biorą ludzi mieszkających za granicą np. w Polsce? Obecnie nie szukam, ale w przyszłości jak najbardziej rozważam.
@wykopowy_brukselek: po jakiemu trzeba mówić? Bo ja mówię tylko po angielsku. No i po polsku też trochę.