Aktywne Wpisy

KingaM +1
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

fsfdjf +23
zimno, śnieżnie i fajnie, ale niektóre kasztany nie odśnieżają przed domami i trzeba się przedzierać przez zaspy śniegu jak na sybirze jakim
źródło: image_picker_75E0C8FE-53FA-479A-9834-DB819599DD89-14796-000018D21BE906E3
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Jest więcej zaaraportowanych prób kobiet.
Jak kobieta przedawkuje na środku ulicy witaminę C i krzyknie że umiera niech ja ratują to zaliczone jest jako nieudana próba. Nawet jeśli ta próba miała sluzyc zwróceniu na siebie uwagi a nie uzyskaniu śmierci.
Jak często mężczyźni zgłaszają sie po pomoc a jak często kobiety.
I jak społeczeństwo reaguje na kobietę która deklaruje potrzebę pomocy a jak reaguje na mężczyznę który okazuje słabość i nieradzenie sobie.
Każda z tych rzeczy ma wpływ na te dwie liczby które podałeś podałaś. Nie twierdzę że kobiety nie mają myśli ani prob samobójczych
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Się będzie licytować teraz xD
To nie jest Twój pierwszy post w tym stylu. Co chcesz udowodnić? To, że kobiety mają gorzej? Po co?
Czyli mężczyzna jest 3 razy bardziej skuteczny ( ͡º ͜ʖ͡º)
próba samobójcza nie jest zawsze chęcią zabicia się, też w to wpadają próby para samobójcze, których dokonują obydwie płcie tak ogólnie.
więc bym to rozumiał: 'kobiety częściej podejmują próby samobójcze 'a nie 'kobiet chcących się zabić jest więcej'.
też
To jest bicie chochoła, nie udowadnianie
@Blackinccan: Pobędziesz trochę dłużej na wykopie, to zobaczysz, jakie tutaj dominują przekonania. Kobiety mają łatwe życie i nie mogą mieć depresji, wszystkie lecą na pieniądze i wygląd, nie mają problemów ani zainteresowań itp.
Laska ma myśli samobójcze - wszyscy i bez nich skaczą wokół niej, wystarczy że szerzej się uśmiechnie w autobusie już ma kilku potencjalnych partnerów
Komentarz usunięty przez autora
@Panas: widocznie jestem kobieta bo pierwszego nie doświadczyłem.