Aktywne Wpisy

Farezowsky +105
Może lekki wstyd ale dzisiaj odpale pierwszy raz Mass Effecta.
Zobaczyłem, że jest na promocji to kupiłem. Oby było warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #masseffect
Zobaczyłem, że jest na promocji to kupiłem. Oby było warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #masseffect

źródło: xK2b8gY5A5oyYlc1pnUUVEm5
Pobierz
Aryo +199
W moim bloku sąsiad sprzedał mieszkanie i kupiła jakaś Ukrainka z nastoletnim synem. Pierwszy komentarz niezadowolonej sąsiadki do mnie.. [patrz mem] To są właśnie te ukryte uprzedzenia. To już trzeci rok wojny. Kto miał szczęście i smykałkę, ten ułożył życie tutaj i rozpoczął biznes w Polsce. Jeszcze inni obniżyli poziom życia i np. sprzedali mieszkania/domy na Ukrainie i kupują cokolwiek tu. Kumpel z Wrocławia pomagał pewnej Irynie. Była uchodźczynią. Po kilku miesiącach

źródło: obraz
Pobierz
Otóż fakty są takie że w prawdziwym świecie ładni ludzie są przeważnie bystrzejsi niż grubi bo żeby być grubym w dzisiejszych czasach to trzeba być głupim xd.
Poza tym tłuszcz uciśka mózg oraz powoduje nadciśnienie i zatory żylne z związku z czym mózg grubasa nie funkcjonuje tak jak u normalnych ludzi więc nie łudźcie się że brzydkie laski są bystre xD. Tak jak małómówni ludzie wydają się mądrzy, ale jak otworzą gębę to wychodzi że poprostu nie mają nic do powiedzenia.
Miłej niedzieli( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #ankieta #inteligencja #wyglad #ladnapani #pieknokobiet #logikaniebieskichpaskow
źródło: comment_1656249359RMf2iJuWPEEpsuOzYoXhmb.jpg
Pobierz@twojastara_glosuje_na_korwina: Gdyby była mąðra to by nie była gruba. Otyłość to kwestia wyboru, którego dokonała.
@twojastara_glosuje_na_korwina: a może dlatego, że ładni chudzi nie rozmyślają nad problemem bycia grubym bo go nie mają? I właśnie ten 1 problem daje im z logicznego punktu widzenia przewagę.