Aktywne Wpisy

Aowe +184
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

patryk_ekiert +18
#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Daję znać że aplikacja #otwartywykopmobilny2 została usunięta ze sklepu za podszywanie się pod oficjaną apkę wykopu.
Mimo, że po dostaniu ostrzeżenia pozmieniałem wszystko co trzeba i przeszedłem ponowne review Googlowi sie odwidziało i bezpowrotnie usunęli apkę ze sklepu ¯\(ツ)_/¯
W związku z powyższym na razie żadne updaty nie będą się pojawiać, bo się zdemotywowałem. A jezeli ktoś chce na nowo zainstalować to zostaje instalacja bezpośrednio przez
apk
pobrane z Releasów Githubowych: https://github.com/otwarty-wykop-mobilny/wykop-android/releases (np tu: 1.2.24Planuje się dalej odwoływać, ale jak na razie odpisują mi jedynie boty które zapominają_ przeczytać to co do nich piszę...
Na razie to tyle, dzięki i do (mam nadzieję) kolejnego przeczytania (ꖘ‸ꖘ)
źródło: comment_1656045310V7vHerm170ZXS1MjWhxwKG.jpg
PobierzKorzystałem przez długi czas z pierwszego otwartego wykopu mobilnego, a ostatnio przerzuciłem się na v2, i bardzo dobrze mi się tego używa. Powodzenia i dzięki za dotychczasową pracę
źródło: comment_16560527891AT2OJ4dFvwtlYWhRnWZDt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ewentualnie totalnie zmienić nazwę i ikonę twojego forka?
Dobra robota! Nie przejmuj się takimi zdarzeniami, najważniejszego, że jest repo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1656054600ndI0daBKRTYe3LkMpsVTdL.jpg
Pobierz@Byku-z-Plastiku: myślę, że nie "jakby" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jonn: A tak :/ To jest tak jakby element walki googla z konkurencją innych sklepo. W skrócie: przy publikacji przez sklep play aplikacja jest podpisywana
źródło: comment_1656055797HlJQ2rQh2XpvStGOoqTnde.jpg
Pobierz