Aktywne Wpisy

GangKobry +107

Melkovva_ +22
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

Jakie są obecnie sensowne single cuty?
Mam na oku LTD ec1000 w tej nowszej wersji z progami z nierdzewki, ale cena jest dosyć wysoka a używanych nie widać, wiec szukam alternatywy. Budżet tak do 4000
Tutaj jest chyba jakaś odwrotna zależność, bo EMG 81/85 wciskają teraz dosłownie wszędzie. Pies mojego sąsiada ma zamontowane EMG 81/85, zakładam więc, że w hurcie te pickupy kosztują tyle, ile podróbki butów sportowych na bazarze, ale chyba wciąż działają na wyobraźnię.
Jako totalny fanboy Jacksona to jednak powiem, że singlecuty robi przerażająco szkaradne ;)
W sumie to i tak lepiej, niz 3/4 "proprietary pickups", ale nie jest to żaden szał podbrzusza.
https://www.thomann.de/pl/harley_benton_ex_84_modern_emg_bk.htm
Oczywiście, nie powiedziałbym, że to dobry instrument.
Nie krytykuje oczywiście ale sam fakt, że na zdjęciu masz zdjęcia blokowanych kluczy grover'a a w opisie jakieś Jinho budzi lekki niepokój co do całokształtu wykonania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie dlatego, że METALLICA, YEAH i ludzie biorą ten paździerz w ciemno.
https://guitarcenter.pl/catalog/gitary/gitary/gitary-elektryczne/esp-ltd-ec-1000-stpsb