Wpis z mikrobloga

Dzisiaj laska z klasy miała urodziny. Widziałem, jak inne dziewczyny dawały jej różne prezenty i dostała też różowy balonik napełniony helem, a na długiej przerwie jadły moje ukochane ferrero rocher. Chciałbym, aby dla mnie moje urodziny nie były kolejnym marnym dniem, w którym jem kebaba od hindusa i słyszę/czytam życzenia, od których czuć, że były zrobione na o-------l. W dniu moich urodzin chciałbym zrobić imprezę, na której będą zaproszeni znajomi i przyjaciele, których nie mam i będziemy się zajebiście bawić do rana.
#s----------e #samotnosc #fobiaspoleczna #depresja #ehhhhhhhhhhhhh #poraumierac
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rozpuszczalnik320: Nie jesteś powietrzem, o nie, to że jesteś samotny nie oznacza że jesteś bezużyteczny, nawet jeśli coś Ci nie wychodzi lub tak Ci się wydaję. Zresztą spójrzmy prawdzie w oczy, przecież takie urodzinkowe cmokanie i prezenciki, sryki, to wszystko sztuczne, na pokaz, być może nieszczere niektóre. Ja tam wolę sam sobie kebaba opierdzielić, wypić ćwiartkę i muzyki posłuchać na spacerze, pisząc tu posty z Mirasami.
  • Odpowiedz
@Pozdzierany_Gumolit: nie mam, ale na razie też nie poszukuję bo fobia społeczna mnie rucha i cykam się niemiłosiernie, ale jest zdecydowanie lepiej niż taki rok temu, więc zawsze jakiś krok do przodu
edit: mam kuzynkę, z którą mam całkiem dobrą relację, ale ona mnie nie zapozna z innymi, bo ich już znam, tylko nie interesują się mną
  • Odpowiedz
@Rozpuszczalnik320: Ja się leczę na depresję psychotyczną i wierzę że się wyleczę bo już są postępy, jeśli Ty też walczysz z chorobą i także się leczysz to jeśli będziesz ze szczerego serca pragnął zdrowia, dostaniesz je, potem wszystko potoczy się w zasadzie samo, zaczniesz mieć wokół siebie ludzi i dostaniesz upragniony prezent na urodziny.
  • Odpowiedz