Aktywne Wpisy

depcioo +151
Granicę tego państwa obsranego gównem można po odczytach z mierników jakości powietrza wyznaczyć xddd
#panstwozdykty #panstwozgowna #p0lska #polska #zalesie
#panstwozdykty #panstwozgowna #p0lska #polska #zalesie

Kopyto96 +113
Bawi mnie jak ludzie żyją pracą w korpo. Asap srasap. Idę na 8h, robie swoje i spadam. Nie obchodzi mnie ta firma, bo nie jest moja. Są zawody, gdzie praca jest misją, są zawody, gdzie praca służy społeczeństwu i człowiek robi też dla zajawki
Ale biznes taki nie jest. Dostajesz lepsze siano i odchodzisz. Wszystkie te rzeczy typu wartości firmy, team spirit to karma dla debili. Wystarczą dwie zasady: pracuj adekwatnie do
Ale biznes taki nie jest. Dostajesz lepsze siano i odchodzisz. Wszystkie te rzeczy typu wartości firmy, team spirit to karma dla debili. Wystarczą dwie zasady: pracuj adekwatnie do
#ukraina #rosja #wojna
https://www.wnp.pl/nafta/notowania/ceny_ropy/?zakres=6
Antyszczepionkowcy też na jesieni mieli wymrzec, a teraz zza grobów blokują Orlen? xD
@Hieronim_Berelek: do prawie konca marca obajtek płacił taką samą cenę jak za inne paliwa czyli w zasadzie 5 dni trwało zakupowanie tanszej ropy z rosji, ale wrzuciles wykres za okres 90 dni . to jeszcze może wrzuć ile ropy Orlen sprowadził z innych źródeł niż rosyjskie i czy tam był skok w górę?
@Hieronim_Berelek: Ty tak napisałeś, a caly czas pierwszy twoj screen traktuje o 90 dniach i wzroscie sprowadzania paliw przez orlen. z tych 90 dni 30 to dni wojny. Udowodnij zwyczajnie ze te 12% zwiekszonego zakupu to te 30 dni a nie pozostale 60.
@Hieronim_Berelek: ok, wczesniej patrzylem na 1-3/2022
@Krzysztof_Listonosz: "jest napisane" :P
Nic nie wiem o blokowaniu Orlenu.