Wpis z mikrobloga

Mireczki mam pytanie jaka cenę sobie krzyknąć za korepetycje dla studentów? Jestem studentem informatyki i matematyki i z przedmiotów jak analiza czy algebra jestem bez problemu w stanie kogoś dobrze przygotować. Myslicie ze cena 70-80 zł za godzinę będzie Ok? #pytanie #studbaza #informatyka #matematyka #pracbaza
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Krakow lub stacjonarnie

@CzasemBiegam: Z tymi stawkami to różnie bywa, bo jest sporo ludzi korepetytujących za bezcen co poniekąd "psuje rynek". Dotyczy to głównie przygotowania do matury, ale niestety trend i przyzwyczajenia zostają. Możesz zerknąć na grupę na FB: https://www.facebook.com/groups/korepetycje.krakow i ocenić. Z doświadczenia wiem, że najlepiej mieć nowych klientów z polecenia, bo wtedy jakby stawka jest z domysłu zaakceptowana przez potencjalnego klienta.
  • Odpowiedz
@CzasemBiegam: Za studenta 100zł/h na spokojnie można wyciągnąć, za maturę rozszerzoną można tyle wziąć ale tych klientów nie ma wtedy aż tylu chętnych. Jak jesteś dobry to przy stawce około 70zł/h będziesz miał więcej chętnych licealistów niż czasu w tygodniu. Wracając do studentów to tutaj z kolei możesz mieć problem ze stałymi klientami a pisałeś że chciałbyś takich mieć. Studenci najczęściej zgłaszają Ci się w okresie sesji/kolosów a jak sobie
  • Odpowiedz