Aktywne Wpisy

mirabelka2137 +463

Lawsuit +13
Próbowaliście może podobnego protokołu do Bryana Johnsona? W bardzo wielkim skrócie typ jest miliarderem i podchodzi już pod 50tke. Chce cofnąć starzenie się jak najbardziej to możliwe. Zatrudnił kilkadziesiąt lekarzy i dietetyków aby mu w tym pomogli.
Na swojej stronie publikuje co dokładnie je i swoje badania - skóry, włosów, serca, płuc, wątroby itd. Wszystko ma na poziomie około 17 latka i jest sprawniejszy niż ponad 80% 20 latków.
Jego dieta to
Na swojej stronie publikuje co dokładnie je i swoje badania - skóry, włosów, serca, płuc, wątroby itd. Wszystko ma na poziomie około 17 latka i jest sprawniejszy niż ponad 80% 20 latków.
Jego dieta to

#cultowe (894/1000) <- z dzisiaj
Zmaza - Sam na Sam z płyty Owszem (2004)
Strasznie dziwna ta płyta była, bo niespójna. Obok punkowo-post-grungowych rzeczy były jakieś bardziej ambitne ocierające się o metal numery, by za chwilę wleciało reggae jakie :D
Ten utwór akurat mi się zapamiętał bo energia się zgadzała i wokale z Dezerterem mi się kojarzyły (tzn. Robala, nie Skandala oczywiście).
----------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Przez tysiąc dni postuję rzeczy których słuchałem przez ostatnie 20 lat (jeden numer dziennie, od 01/01/2020 do 26/09/2022). Szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne. Niektóre były hiciorami, innych wolałem sobie nigdy nie przypomnieć. Kolejność wstępnej listy zrandomizowałem i nie jest mi znana. Odkrywam dzień po dniu.
@plemo: tak jest i dałbym sobie uciąć rękę że jeszcze jakaś znana kapela stamtąd była, ale nie mogę sobie przypomnieć
Sam wtedy grałem w kapeli i chciałem się pojawić w internecie jak zmaza :D