Aktywne Wpisy

Hamza +88
#heheszki #bekazpalaczy #humorobrazkowy
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
źródło: PAL1
Pobierz
youngP +135
prawie 5 a dalej ciemno :/ wiosna i lato trwają za krótko w tym kraju

1. Mam pytanie czy po 10 latach od premiery jest jeszcze sens kupić diablo 3?
2. Rozumiem, że teraz w grze są jakieś sezony które trwają kilka miesięcy - na czym to polega i czy taki sezon przyciąga na dłużej czy po tygodniu nie ma już co robić?
3. Endgejm w takiej sezonowej rozgrywce polega na zbieraniu coraz to lepszego ekwipunku i chodzeniu na coraz to trudniejszy kontent? Nie jest czasem tak że robie w kółko jedną i tą samą aktywność tylko na trudniejszym poziomie?
4. Jak wygląda teraz gra w drużynie z obcymi ludkami z internetu/serwera? Bo jestem nastawiony bardziej na co-opa z nieznajomymi niż na samotną gre, a znajomych do gry też nie mam.
dodam tylko, że miałbym zamiar grać na pc nie na konsoli, do diablo 4 chyba jeszcze bardzo daleko i pomyślałem, że może by sobie kupić trójeczkę ale sam nie wiem
#diablo3 #diablo #blizzard #battlenet
1. tak samo jak 6 lat temu, jak się gra podoba to można kupowac. Nie jest martwa czy coś
2. masz jakieś nowe mechaniki których nie ma w normalnym trybie, to nie kwestia przyciąga na dłużej w zasadzie - jak się gra podoba to przyciągnie, jak nie to nie. Robisz i tak głownie to samo co normalnie.
3. to jest praktycznie to samo co normalna gra tylko jakaś tam mechanikę dodają,