Aktywne Wpisy

lololokoo +2
#rozowepaski zniżam się do tego poziomu, ale zapytam tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°) moja przyjaciółka, która jest w związku od kilku lat i zdradza swojego faceta jest na mnie wściekła, bo kilka dni temu poznałyśmy kumpla jej faceta, któremu się spodobałam. Dodam, że on spodobał się mojej przyjaciółce, ale to były żarty, że "mogłaby go w nocy odwiedzić". Na początku jakoś nie zwrócił mojej uwagi, ale sama nakręcała

Kreek +43
Ja #!$%@? przebywanie w centrum miasta wojewódzkiego to takie suicide feel. Żadnych zakolaków, same high-tier normictwo i chadlity 185+. Wiem że przegrywy i low-tierzy siedzą w domach i grają w gierki ale nadal jest to dołujące strasznie. Trzeba się wyprowadzić w końcu stąd i załatwić pracę 100% zdalną ehh
#przegryw #blackpill
#przegryw #blackpill
#pytaniedoeksperta #motocykle
#prawo
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Na pewno? Z ciekawości znalazłem na szybko przeglądając google.
Bardziej interesuje mnie kwestia czy może dojść do egzaminu. Obecnie sprawa jest w sądzie więc jeszcze nie ma zakazu kierowania, ale jak on będzie to taka osoba nie może być egzaminowana.
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/temu-motocykliscie-grozi-30-tys-zl-grzywny-grupa-speed-nie-miala-litosci/42hs69q?utm_source=www.auto-swiat.pl_viasg_auto-swiat&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2
@PlytaGnojowa: Zawsze mnie fascynowało, jak ludzie potrafią sami sobie pod górkę robić ;).
@PlytaGnojowa: Prawka Ci nie zatrzymają, ale z pół roku zakazu prowadzenia pojazdów możesz dostać. Jest szansa, że przez wzgląd
Ile zapłaciłeś za tę przyjemność, 1500?
@PlytaGnojowa: Zakaz prowadzenia pojazdów w ogóle, nie masz wyszczególnionych kategorii.
@Glenroy: No to cześć giniemy, trzeba bedzie sie zapoznać z rozkładem jazdy pks ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Żebyś absolutnie nie pomyślał, że ja Ci tu daje radę, która na pewno zagwarantuje Ci zachowanie prawka, ale w jakichś wyjątkowych okoliściach może pomóc.
Luz nie biorę tego za pewnik, ale zawsze to jakis pomysł i punkt zaczepienia :D
a masz tam coś o tych obowiązkach? Jeśli tak to wystarczy.
@PlytaGnojowa: zdecydowanie musisz o tym powiedzieć. Możesz powiedzieć, że niech zabierają te A i A2, tylko niech to B zostawią bo Ci się życie posypie (wiadomo, że nie mogą, albo zabierają wszystko albo nic, ale Ty możesz o tym nie wiedzieć i dodasz tym dramaturgii ( ͡°
@Remdium: no nic dzięki panowie bede kombinował. Człowiek to sobie nawet sprawy nie zdaje jaki jest durny (✌ ゚ ∀ ゚)☞