Aktywne Wpisy
mickpl +469
No i widzita, wszędzie promocje, garaże gratis, wtórny też powoli schodzi na ziemię. Jeszcze parę miesięcy i prawdopodobnie się normalnie skorekci do poziomów zdolności na kredytach komercyjnych. A przypominam, że program miał być błyskawicznie wprowadzony już od 1 lipca. Gdyby nie nasze darcie ryja to tak by było, ceny wywaliłoby ponad 20k z metra, deweloperka notowałaby rekordy, prezesi wybierali kolor nowego Lamborghini Urus, a minister przekonywałby, że to przez ceny jogurtów.
#
#
Bonk
#trzecieoko
#trzecieoko
Chłop se kupił lego i poskładał.
Kupiłem drugi zestaw w dorosłym życiu, jest to Majestic Tiger, zapłaciłem za niego 160 zł i bawiłem się świetnie. Czy jest więcej takich super zestawów "musthave", w dobrej cenie które dają dobrą frajdę i mają sporo alternatywnych wersji? Składałem też katamaran z Technic i był fajny, no ale zdecydowanie mniej fajny od tygrysa który był nawet tańszy.
Do tego mam małe bombelki (5-3 lat) na których tygrys zrobił mega wrażenie, dlatego fajnie gdyby były to zestawy kids friendly, w sensie nie koniecznie składania tylko wspólnego składania i zabawy.
Mi się podobają budynki z Creator, z których można budować całą ulicę, ale to raczej zestawy typowo dla dorosłych niż dla wszystkich.
@einz: Są Creatory Expert ale i Creatory 3w1 budynki, też fajne, akurat żeby z dzieciakami.
Różne pojazdy, zwłaszcza te sterowane też przyciągają moja uwagę, ale te mniejsze a nie Lambo które swoje kosztuje i trochę przypał dać dzieciom
@einz:
możesz popróbować z 21325, fajna zabawa przy składaniu i można coś jeszcze z tego zbudować
Te stacje kosmiczne są dla mnie spoko, ale nie wiem czy córki podzielą ten entuzjazm, to jeszcze dosyć małe dzieci i o ile piratów kumają, tak kosmos to jeszcze nie jest nasz temat, ale może warto spróbować.
@Qullion: to fajne (ʘ‿ʘ)
@Qullion: jak tak patrze to mimo że cena jest dosyć duża a elementów na pierwszy rzut oka się wydaje dosyć mało, to wygląda mocno interaktywnie i zabawowo, do tego sporo elementów które taka 5 latka może sama zbudować od początku do końca, więc dzięki!
@Qullion: cala seria kosmiczna jest bardzo fajna dla dzieciaków.