Aktywne Wpisy

Qontrol +7
Jak pozbyć się szczura?
Mam w łazience (zwykły dom) stary odpływ z pralki. Prawdopodobnie tamtędy wszedł.
S-------n nie reaguje na 6 różnych odmian trutek na szczury.
Siedzi
Mam w łazience (zwykły dom) stary odpływ z pralki. Prawdopodobnie tamtędy wszedł.
S-------n nie reaguje na 6 różnych odmian trutek na szczury.
Siedzi

źródło: temp_file7351010428891863367
PobierzStatus zęba: boli.
Status wizyty u stomatologa: dopiero w poniedziałek.
Zaraz zesram się z bólu. To będzie długi weekend xD
#nobodykiers
Status wizyty u stomatologa: dopiero w poniedziałek.
Zaraz zesram się z bólu. To będzie długi weekend xD
#nobodykiers

źródło: proxy-image (4)
Pobierz
1. Czy jest ktoś w stanie polecić lekarza (może być wizyta online, chyba, że w Toruniu czy okolicach, to normalnie), który wystawi takie zaświadczenie?
2. Czy lekarze na porodówce biorą takie zaświadczenie w ogóle pod uwagę?
#lekarz #psychiatria #ciaza
1. żaden psychiatra nie będzie ci robił problemów, tym bardziej że masz podkładkę - trudny poprzedni poród.
Dziękuję. Problem polega na tym, że ciążę prowadzi prywatnie, natomiast poród już normalnie w szpitalu NFZ, więc obawiam się, że takie zalecenie lekarz po prostu oleje. Nie mniej, umówię wizytę z psychiatrą, a potem pomyślę co dalej, dziękuję
@BBQx:
No to też jest rozwiązanie, ale taki poród to pewnie z 10k minimum, to jest jednak trochę grosza. Z drugiej strony płacę
@xmaniox: niekoniecznie. Wszystko i tak zależy od lekarza w szpitalu, to on podejmuje ostateczną decyzję.
Generalnie to tak. Ty sobie zdajesz sprawę jaka trauma to poród dla kobiety?
W ogóle zacznijmy od tego co wam strzeliło do głowy z drugim dzieckiem po takim porodzie.
Tez płace zusy i kase spisuje na straty; nie przyszło mi do głowy nigdy od ukończenia 18 roku życia leczyć się w NFZ, kase poprostu spisuje na straty.
Generalnie bait 3/10
Procedura wygląda pewnie we wszystkich szpitalach podobnie:
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Poproszę o taki papierek od lekarza prowadzącego, ale postaram się i tak zdobyć jakiś kontakt wśród personelu lekarskiego w tym szpitalu i po prostu porozmawiać z nimi.
@BBQx: Tobie kolego radzę troszkę zejść na ziemię - nie, nie szkoda mi pieniędzy na zdrowie psychiczne najbliższej mojej rodziny, i nie, nie machniemy sobie drugiego bąbelka, bo pierwszy poród
Twoje pytanie było bulwersujące stad moja reakcja i już wyjaśniam dlaczego;
Poród już sam w sobie jest traumatyczny, do tego Twoja zona jeśli się boi to już powstaje sytuacja w której KAŻDĄ z przeszkód trzeba eliminować na wstępie. Niestety może nie masz wiedzy jak działają polskie szpitale porodowe; mam jakiś obraz tego po piekle jakie