Aktywne Wpisy

kutmen2 +176
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę

awakening88 +224
Trzeźwi plusują, a najebusy śpią dalej #kontrolatrzezwosci
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_1653999391KOXB0cz5pDoDZp8ZBL0TDw.jpg
PobierzW najlepszym przypadku Ukraina będzie z nich korzystać na przełomie lipca/sierpnia - tragedia.
Tutaj każdy jest onucą, nawet bidena ostatnio wyzywali od onuc bo pomoc ma ogromnego laga.
Typie Ty sie juz tutaj tak kompromitowales (osobiscie Cie przynajmniej 5 razy oralem do fundamentow) ze nikt Ciebie nie bierze na powaznie nawet kiedy piszesz prawde.
#usunkonto
@Noiceno: Chyba ciebie. :D Już tyle razy udowadniałem ci że się mylisz albo kłamiesz że nawet mi się nie chce już z tobą dyskutować. XD
@Makak87: to jest portal z śmiesznymi obrazkami, tutaj nikt nikogo nie bierze na poważnie, nawet właściciela tego portalu xD
Tak tak
Niepowazny portal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Napisal typ ktory sciany tekstu slal na mirko dyskusjach nieudolnie probujac bronic tych swoich kremlowskich
źródło: comment_1654011913DLjt5YxANCdbXZiE4jXe5x.jpg
Pobierz@Noiceno: Szukać dalej?
źródło: comment_1654012403SopB80RDz1xkqBQfyMA9I1.jpg
Pobierz