Aktywne Wpisy

Zarzutkkake +859
Murki dawajcie mi tu plusy bo ja wiem co sie święci, a wasze podpowiedzi mogą wywołać lawine śmiechu
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm

mtosny +918
#biedronka to już przechodzi samą siebie - dziś zauważyłem, że na niektórych produktach "normalna" cena jest praktycznie niewidoczna. Wg mnie jest to jawne #oszustwo i #oszukujo . To już nawet nie jest etap etykiet a'la #zabka czyli cena jednostkowa za kupienie kilku produktów jest podana większą czcionką, bo tam cena za jedną sztukę też jest widoczna.
Wg mnie to "normalna" cena powinna być widoczna największą czcionką. Normalna oznacza, że wchodzę do sklepu,
Wg mnie to "normalna" cena powinna być widoczna największą czcionką. Normalna oznacza, że wchodzę do sklepu,

Jakieś porady na co powinienem zwrócić uwagę przy zakupie? Jakieś plusy minusy samochodu? Lepsza byłaby meganka w 1.6 o mocy 110 KM?
Proszę o pomoc w temacie wyboru, bo te dwa #samochody akurat mają dobrą ofertę i się wacham między nimi. #motoryzacja
Ten 2.0 nie ma przypadkiem mokrego rozrządu? Któraś z francuskich myśli technicznych u kolegi się tak zatarła w służbowym aucie, zwróć na to uwagę.
No spoko, spoko. Ale wiesz, że w takim przypadku jak ten, to 90-95% wystawionych aut może być tylko zza granicy? I druga sprawa, że niektórych wersji nie było na rynek PL. Trzecia kwestia, to można kupić zza granicy dobre auto, tylko trzeba zapłacić odpowiednio.
Nie xD
Ogólnie dobry wybór.
@dj_icek: f4r, tam jest normalny pasek
@Zbieracz_kapiszonuf: proszę pana, w takim razie wyląduję z Opelem Tigrą albo Dacią Duster.
@Zbieracz_kapiszonuf: to jest sportowe kombi
@Lysi0: proszę pana, nie ma nawigacji, co jest dla mnie plusem
@Lysi0: zapamiętam, już jedno auto na moich oczach zjadła rdza.
@Lysi0: proszę pana, nie ma szyberdachu, na czym mi też zależało
@Lysi0:
@piwakk: jeśli mówimy o kosztach utrzymania to trzeba doliczyć jeszcze turbo i dwumasę, czego w 1,6 nie ma. I pewnie większe hamulce z przodu ;)