Wpis z mikrobloga

@crest dalej nie rozumiem co to ma wspólnego z twoim postem i twoją obsesją na tym punkcie. Ale w sumie się domyślam, sam jesteś ogromnym przegrywem, inaczej by ci się nie chciało wstawiać takich głupot. Ja jakbym nie był to też by mi się nie chciało, siedzimy w tym razem mordo.
  • Odpowiedz
  • 0
@shakerti1 mordo była dwa dni temu rocznica, więc cisnę z nich bękę dodając dwa różne wpisy na ten temat. A ty się zesrałeś jakbym ci coś zrobił i wypisujesz do mnie i porównujesz swój s--------x I swoje codziennie użalanie się nad sobą na tagu przegryw do tego? XDDDDDD leć ma czarno przegrywie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@crest: no ogólnie to ludzie nie popierają zabijania bez sądu. Zapewne dla prawakow może to wie wydawać dziwne, ale ma to jak najbardziej jest kilka istotnych powodów, aby nie dawać takich uprawnień policji.
  • Odpowiedz
  • 2
@TeBerry może lewaki lubię naćpane opierać się przy aresztowaniu, ale co to ma wspólnego z tą piękną tradycją?

@zielonykrul no całkiem zacna tradycja, ja znam jeszcze lepszą, że człowieka, który terroryzował ciężarna kobietę bronią- pochowają w złotej trumnie ()
  • Odpowiedz
@crest:

może lewaki lubię naćpane opierać się przy aresztowaniu, ale co to ma wspólnego z tą piękną tradycją?

Trudno mi powiedzieć, natomiast kolejną dziwną rzeczą dla prawaków może być to, że jedynym wyjątkiem do zabicia jest zagrożenie życia, a takowe nie występowało. Opieranie się aresztowaniu nie jest dobrym powodem, aby kogoś zabijać.
  • Odpowiedz
  • 0
@TeBerry źle rozumiesz, ale to normalne dla lewactwa () Jakby się nie rzucał i nie był naćpany, oraz agresywny, to Pan policjant nie musiał by użyć środków przymusu bezpośredniogo i nic by mu się nie stało i pewnie dalej mógłby terroryzować bezbronne ciężarne kobiety.
Mam nadzieję, że pomogłem ()
  • Odpowiedz
@crest: w takim wypadku policjant byłby niewinny. Ale skoro jest niewinny, to dlaczego sąd go skazał? Dlaczego eksperci od prawa, szczególnie od w temacie środków przymusu bezpośredniego go nie bronią? Niewinny człowiek siedzi w więzieniu (°°
  • Odpowiedz
@crest: zamieszki wymusiły wyrok na sąd, przysięgłych i zastraszyły tysiące, jeśli nie dziesiątki tysięcy ekspertów rozsianych na całym świecie na tyle, że boją się cokolwiek powiedzieć?

Trudne do uwierzenia. Szczególnie że nie zadziałało to w przypadku Kyle Rittenhouse.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@crest: W Polsce raz w miesiącu świętuje się rocznicę katastrofy lotniczej. Jest to jedyne wydarzenie, którego MIESIĘCZNICĘ się obchodzi na świecie.
  • Odpowiedz