Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

AlexandraWhite +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Czy Izrael zabił Charliego Kirka? [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2725b3f5414798a1c043c6adcd96a651fbd8866788e14e4494d48ab5d3b1e67d,q80.webp)
Postanowiłem, że chce należeć do tych 75 procent to stracą bo lepsze to niż tracić na inflacji.
Zaczalem od 200f. Za każde zarobione 10f dopłacam kolejne 100f, żeby móc grać większe pozycję.
Cel: wyzerowanie konta albo 20kf na plus.
Jestem w stanie dopłacić kilkadziesiąt tysięcy więc mam nadzieję, że będę się długo bawił. Gram sobie na trading212. Lepsze emocje niż bukmacherska.
Dziś Apple i GBP/USD dało zarobić więc dopłaciłem do 800f
Założenia mam takie, że chce grać w dłuższym terminie shorty na Apple, Teslę i najbardziej firmy deweloperskie w GB.
- Cel: 20kf
- Lepsze emocje niż bukmacherska.
źródło: comment_1653336865QYC2lTTaXqp04GqfD7OF02.jpg
Pobierzcfd to raczej zawsze ryzyko więc biorę pod uwagę uwalenie depo. Chce zobaczyć moje reakcje na straty i powoli oswajać się z większymi sumami.
Nie wiem ile już trejdujesz ale jeżeli dopsiro zaczynasz, to najpierw udowodnij sobie, że potrafisz przez trzy miesiące regularnie wygrywać pieniądze zanim pomyślisz o powiększaniu pozycji. Przypomina mi się wywiad z Zaorskim jak na