Aktywne Wpisy

JoMaHaa +124

Rainmaker97 +135
polscy pciembiorcy: te podatki i koszty prowadzenia działalności mnie wykończą, daliby chociaż ten zus dobrowolny i sprowadzili więcej niewolników yyy przepraszam pracowników z bangladeszu i pakistanu bo nie wyczymie
też koszty prowadzenia działalności w Polsce na tle innych państw:
#antykapitalizm #biznes #gospodarka #podatki
też koszty prowadzenia działalności w Polsce na tle innych państw:
#antykapitalizm #biznes #gospodarka #podatki
źródło: IMG_5337
Pobierz

źródło: comment_1652932664TTGneolrd0yCMN4FBu2cYR.jpg
PobierzW partii pis to mysle,ze naprawde ogarnietych ludzi jest garstka,moze 1% czlonkow
Reszta to takie wiejskie glupki typu Suski,co bez partii nadaja sie do stania w kolejce po zasilek.
Chociaz pewnie i to by zmascili
@Mitr13: rządzą. Tzn. i tak i nie. Jedna z rzeczy, której nigdy nie byłem świadomy, a którą zrozumiałem jak już byłem mocniej dorosły to, że ludzie na szczytach hierarchii są często głupi jak ci na dole. Niby wydaje ci się, że skoro dorwali się do tak wysokich stanowisk to są z nich przebiegłe lisy, Macchavieliego znają na pamięc, manipulują, kręcą i to jest jak
@JimNH777: albo wyznają zasadę Mierny Bierny ale Wierny albo mają na nich jakieś haki
@Artrix: My jesteśmy dla nich nikim, dlaczego mieliby się tłumaczyć? Oni na swoje wychodzą, zresztą zobacz jakie mają podejście uważają że są predestynowani do sprawowania władzy a reszta ma