Aktywne Wpisy

Bunch +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

#nieruchomosci #mieszkanie #oswiadczeniezdupy
Widzę w tobie sporo zawiści do każdego kto robi jakikolwiek biznes na nieruchomościach, oczywiście pod maską "opodatkowania spekulacji"
@jamtojest2: Dlatego podniósłbym wynajem do miliona zł za dobę, może ktoś się znajdzie kto nie ma wyboru xD To oczywiście automatycznie rozwiąże problem że i tak go nie stać, najwyżej bank obrabuje też nie mając wyboru xD
@Paweljott: Czytasz co piszesz? Jak niby kupowanie mieszkań na wynajem zwiększa cenę najmu? Jest całkowicie odwrotnie. Zwiększa podaż a tym samym ceteris paribus zmniejsza ceny.
@mickpl: szefie uwielbiam twoje wpisy ale tutaj to p--------z imo. Problemem w gospodarce jest państwo - w przypadku nieruchomości - państwowe sterowanie wysokością stóp. Kolejna regulacja zatrzyma małe rybki, ale Ci więksi i tak się przedrą, a rykoszetem dostaną niewinni.
A z wynajmowania w szarej strefie jednego imeszkania 10 osobom gospodarka ma profity, bo Ci ludzie nie muszą dojeżdżać z dalszego miejsca zakwaterowania, zmniejsza się ich
Problem w tym, że sami politycy zarabiają na nieruchomosc. Wiesz co to oznacza dla obsrajtka?