Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +182
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +39
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

Potrzebuje 40GB ssd, min 2GB ramu, min 1 vCPU i nielimitowany transfer?
#komputery #it #sysadmin
25zł to mniej więcej taka oferta "Domyślna". Ovh.pl, hetzner.de w tej cenie mają. Oba spoko jakościowo. ovh do vpsów używam od lat i jest spoko. W Arubie podrożały i się nie opyla teraz. Dostawca dobry, ale ta ich mnogość paneli wkurza chyba bardziej niż na ovh :>
Oracle cloud ma free tier bez limitu czasu w którym można naprawdę sporo sprzętu wyrwać. Jak pasuje Ci ARM to nawet
Jak zechcesz pójść w bardziej tematy S3/k8s/kontenery itp to polecam Scaleway. Fajna, prosta oferta, przejrzyste rozliczanie. Tylko czysty VPS u nich wyjdzie
https://www.oracle.com/pl/cloud/free/