Aktywne Wpisy

Santiego +309
Poskładałem w weekend zapytania, na Pradze za 40m trzeba już wyłożyć 800k, na dalekiej Białołęce za 45m 700k, po 6 latach bycia analem w korpo nie mam nawet zdolności aktualnie, nie mówiąc o dodatkowych 100k na wykończenie xD Zaczynam rozważać wylogowanie z wyścigu gdzieś do Kanady, albo w jakieś cieplejsze rejony, bo kij z marchewką już tak się wydłużył, że przestaję go widzieć od tej wady wzroku po klepaniu w komputer po

Kostor95 +2
Zaprosiłem dziewczynę na chatę i chciałbym odpalić jakiś fajny #film zależy mi na wysokiej jakości wizualno-dźwiękowej ponieważ do użytku mamy Dolby Atmos. Macie jakieś fajne propozycje w klimacie „dla dwojga” gdzie oprócz wciągającej fabuły otrzymamy doznania dźwiękowe? Ona całe życie oglądała filmy na laptopie i w domu na telewizorze w salonie, więc pewnie tak czy owak usłyszy różnice, ale jednak zależy mi na tym efekcie „wow” i potrzebuje do tego

Teraz mam fastbacka i póki co uwielbiam to auto. Tył fajny choć inny, infotainment dużo lepsze, zawieszenie bardziej cywilizowane, fotele wygodniejsze, a skrzynia cudownie szybka i sprawna (8DCT).
Dla mireczków zainteresowanych kupnem mam niestety złe wieści. Parę osób już się mnie pytało jak jest z dostepnością i na ile mogłem się dowiedzieć, to obecnie eNek zamawiać nie można i nie wiadomo kiedy będzie można. Zamówione albo są dostarczane od kwietnia albo będą się znowu ślizgać w produkcji niewiadomo jak długo.
Dodatkowo HMP skasowało wszystkie rabaty (chwilowo nawet flotowe), a ceny wzrosły. i30N nie jest już niestety tanim autem. Obecnie wersja N performance z DCT i pakietem sportowych foteli kosztuje 190k :(
#motoryzacja #samochody #hyundai #i30n
Bierz cuprę. Przy jej cenach katalogowych, ceny i30n to jakiś żart. Hyundai jest świetny no ale nie k---a przy takich cenach że teraz to 210k się za niego płaci. Bez rabatu to za 10k, więcej masz mocniejszą cupre w czterobucie z opcjonalnymi heblami brembo.
Myślałem że cupra leon też podrożał znacząco, ale byłem w błędzie. Jestem fanem hyundaia ale stwierdzam, że w