Aktywne Wpisy

moll +10
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +96

#kredythipoteczny
@ktp_nemo: Już niedługo d-----e taka inflacja że będziesz miał, nie warto zakładać revoluta na ten jeden miesiąc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ktp_nemo: oplac rachunki kartą w jakims punkcie, dorosły chłop z kredytem to chyba ma jakies rachunki.. albo po prostu plac ta karta w sklepach
kody rozliczeniowe "dziwnych" operacji nie policza sie jako transakcje bezgotowke..a revolut juz od lipca wylaczy na amen mozliwosc zasilania salda kartą kredytową, za dużo ludzi januszowało
@hu-nows: to jak będę zasilał teraz Revolut? Będę musiał robić przelew? Ja nie Januszowałem, korzystałem z tego bo to wygodne. Jak będę musiał robić przelew to nie będę już miał powodu żeby korzystać z revoluta