Aktywne Wpisy

MrBeast +12
Dobra, który influencer jako pierwszy się wyhuśta?
Nie wierzę że któryś o tym nie myśli i któryś w końcu złapie odwagę i to zrobi XD
Ale coś czuję że jeszcze największa aferka przed nami.
Wyciekną takie nagrania że to co widzimy teraz to nic.
#famemma #youtube #polskiyoutube
Nie wierzę że któryś o tym nie myśli i któryś w końcu złapie odwagę i to zrobi XD
Ale coś czuję że jeszcze największa aferka przed nami.
Wyciekną takie nagrania że to co widzimy teraz to nic.
#famemma #youtube #polskiyoutube

PiccoloColo +26
Lekarstwo na zepsute relacje społeczne

#msfs #fsx #p3d #xplane #symulatory
https://forum.pmdg.com/forum/main-forum/pmdg-737-for-msfs/181530-i-cant-push-any-button-and-black-hole
Usuń samolot. Zrób kopię zapasową rejestru. A później usuń wszystkie wpisy w rejestrze dotyczące tego tworu samozwańczego Michała Anioła ( ͡° ͜ʖ ͡°) symulacji lotniczych. Po tym zainstaluj samolot od nowa. Dużo więcej zrobić się nie da.
Da się używać przełączników w kokpicie, czy też nie działają?
@KaiserBrotchen: no nie działają, nawet nie zmienisz ich pozycji.
czyściłem.
Mi to wygląda na jakiś #!$%@? DRM, który nie działa. Zrobię to co zawsze robię w takich przypadkach. Pobiorę pirata i pewnie będzie banglać jak ta lala ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest to bardzo ciekawe, bo na reddicie ktoś zwrócił ostatnio uwagę, że część tekstur to są dokładnie te same pliki co w NGXu z prepara. Cały ten addon nie został zrobiony od zera tak jak zapewniali tylko jest to port. Patrząc na to, że nie wprowadzili
- Spróbuj odinstalować i zainstalować.
- Już to zrobiłem i nie pomogło.
- Aha. A wersja steam gry czy z ms store?
- Steam.
- To przeinstaluj samolot.
-Ok. Przeinstalowałem kolejny raz i nie działa
-Aha. To usuń pliki ręcznie i przeinstaluj.
-Za każdym razem usuwałem wszystkie pliki, ale przeinstalowałem i usunąłem wszystkie pliki nadal nie działa.
- To przeinstaluj i zrestartuj pc.
- zrobione, nadal nie