Wpis z mikrobloga

@newerty: sprawdź może czy po usunięciu nie zostają żadne wpisy w rejestrze. Podejrzewam, że instalator jest równie #!$%@? i samolot ma jakiś problem z odczytaniem klucza. Podobny problem był jeszcze za czasów FSX ( ͡° ͜ʖ ͡°) i myślę, że nic się nie zmieniło od tego czasu.
@newerty: na wszelki wypadek spróbuj. Osobiście nie zaufałbym ich instalatorowi, jeżeli działa tak jak samolot, to dobrze nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Usuń samolot. Zrób kopię zapasową rejestru. A później usuń wszystkie wpisy w rejestrze dotyczące tego tworu samozwańczego Michała Anioła ( ͡° ͜ʖ ͡°) symulacji lotniczych. Po tym zainstaluj samolot od nowa. Dużo więcej zrobić się nie da.
Da się używać przełączników w kokpicie, czy też nie działają?

@KaiserBrotchen: no nie działają, nawet nie zmienisz ich pozycji.

ewentualnie możesz spróbować wyczyścić pliki tymczasowe.

czyściłem.

Mi to wygląda na jakiś #!$%@? DRM, który nie działa. Zrobię to co zawsze robię w takich przypadkach. Pobiorę pirata i pewnie będzie banglać jak ta lala ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@newerty: to jest na 100% drm. Dokładnie takie same problemy były już za czasów #fsx. Też aktywacja przestawała nagle działać i nic nie pomagało.
Jest to bardzo ciekawe, bo na reddicie ktoś zwrócił ostatnio uwagę, że część tekstur to są dokładnie te same pliki co w NGXu z prepara. Cały ten addon nie został zrobiony od zera tak jak zapewniali tylko jest to port. Patrząc na to, że nie wprowadzili
@KaiserBrotchen: najlepszy jest support.
- Spróbuj odinstalować i zainstalować.
- Już to zrobiłem i nie pomogło.
- Aha. A wersja steam gry czy z ms store?
- Steam.
- To przeinstaluj samolot.
-Ok. Przeinstalowałem kolejny raz i nie działa
-Aha. To usuń pliki ręcznie i przeinstaluj.
-Za każdym razem usuwałem wszystkie pliki, ale przeinstalowałem i usunąłem wszystkie pliki nadal nie działa.
- To przeinstaluj i zrestartuj pc.
- zrobione, nadal nie
@KaiserBrotchen: oni chyba też nie wiedzą xDD A najlepsze że to zaczyna wychodzić chyba po jakimś czasie bo ja normalnie latałem, skończyłem jeden lot, wyszedłem do menu żeby rozpocząć 2gi i po załadowaniu 2go lotu już byłem w dupie z czarną dziurą w kokpicie i niedziałającym ... wszystkim. W między czasie nie wyłączyłem nawet gry. Nie zrobiłem dosłownie nic co mogłoby jakkolwiek wpłynąć na samolot.