Wpis z mikrobloga

@dizzy126 przegryw na 19lvl musiał się sądzić z resztą zawistnej rodziny która chciała go pozbawić miejsca do bytu, na szczęście wygrał sprawę w sądzie ale co z tego jak chata na wsi to jest dalej minimum egzystencjalne
  • Odpowiedz
@Kebab_po_browarze osiągnąłem więcej niż inni i przez swoje s----------e nie potrafiłem wyciągnąć z tego jakiegoś profitu dlatego będę sobie pluł w mordę jeszcze jakiś czas. Inni w mojej sytuacji spokojnie mogliby startować do top 10% drabinki społecznej
  • Odpowiedz
@Kebab_po_browarze może kiedyś, zwykle ograniczam się do shitpostu a z tego ciągania po sądach przez rodzinkę to pewnie mógłbym spokojnie zapełnić gorące wpisami na kilka dni (o ile zechce mi się zebrać myśli i będę miał na to czas)
  • Odpowiedz
Prawie godzinę nie mogłem odpisać

@Slavukr: Ehhh, no to strasznie ci się zepsuło życie :(, co do karmy to mogę opowiedzieć, zwraca się jak się zwymiotuje, mam dwa koty, czarny często zwraca bo się przejada. Niestety ale żadnej karmy co wraca nie ma, jak jesteś miły to najczęściej ktoś to wykorzysta dla swojej korzyści a potem jeszcze może cie zgnoić dodatkowo. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@
  • Odpowiedz
Najgrosze że człowiek całe życie był dobry wyciągał pomocną dłoń wspomagał okoliczne organizacje no profit i gdzie ta karma? ¯_(ツ)_/¯

@Slavukr: Wspierałeś osoby, które poprosiły o pomoc. Teraz Ty musisz poprosić by ją otrzymać.
  • Odpowiedz
@dizzy126 w sumie im dłużej się wpatruję w tego posta, tym bardziej mi się podoba. Oczywiście, to niefortunne słowo, lecz po prostu sam z zwykłem już rzygać tym okrojonym i niezbyt wysilającym umysł pojmowaniem przegrywu. Nawet nie tyle przez oskich, co przez ludzi wpisujących się w granice przegrywu i zaciemniających obraz.

A tak grafomania, ma swój urok i idealnie pasuje do tego zielonego mema.
  • Odpowiedz
nawet żona mnie zostawiła stopniowo jak kruszało moje ,,małe królestwo,, tak ludzie się odwracali co mogę więcej powiedzieć nic ¯_(ツ)_/¯

@Slavukr: Tak robią kobiety po prostu, opuszczają słabego samca, natura...

Szukaj powodu z jakiego się od Ciebie odwrócili, ja mam jeszcze mam chociaż dwie osoby na które mogę liczyć, ale nie czekam na trudny moment, tylko dbam o te relację, brak pielęgnacji zabija znajomości, więc jak to z Tobą było?
  • Odpowiedz