Wpis z mikrobloga

Kurde, próbuję znaleźć hotel na 3 noce w #paryz na #booking - i za każdym razem jak już mi się jakiś spodoba to zaglądam w komentarze posortowane od najgorszych i od razu mi się odechciewa. I tak już 3 dzień hotelu szukam...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jefrey: patrz na średnią ocen, a nie najgorsze. Przede wszystkim na czystość. Powyżej 8 już na pewno przeżyjesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jefrey: @Ogau: opinie na Airbnb to też dziadostwo - zauważyłem to po tym, że jak gdzieś wystawię negatywną opinię popartą zdjęciami itd to później to ogłoszenie nie jest wyświetlane w wyszukiwarce, a właściciel mieszkania po prostu tworzy nową ofertę już bez mojej opinii.
  • Odpowiedz
@Lapidarny: to działa w dwie strony. Ja jak widzę mieszkanie bez recenzji to się nawet nad nim nie zastanawiam. Wolę wziąć droższe i brzydsze, ale z przynajmniej kilkoma recenzjami
  • Odpowiedz
@Ogau: zawsze możesz też sprawdzić recenzje o wynajmującym - zazwyczaj jak wystawiam ocenę o osobie to też piszę tam coś nie coś o mieszkaniu (a pojawia się do jakiego wynajmu było to pisane) - więc tam też warto zaglądać.

Inna kwestia że opinie też trzeba jakoś zdobyć, gdyby ludzie wybierali tylko obiekty z opiniami to żaden obiekt nie miałby opinii xD
  • Odpowiedz
Inna kwestia że opinie też trzeba jakoś zdobyć, gdyby ludzie wybierali tylko obiekty z opiniami to żaden obiekt nie miałby opinii xD

@Lapidarny: oczywiście. Z pełną świadomością zostawiam to innym, żebym ja mógł jeździć na sprawdzone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz