Aktywne Wpisy

mial85 +12

wigr +262
30 marca 1994 roku aż 80 osób trafiło szóstkę w Lotto.
Dlaczego tak się stało? Okazało się, że padły akurat te numery, które były umieszczone na grafice w ówczesnej instrukcji wypełniania kuponów, która była dostępna w niektórych kolekturach.
#ciekawostki #lotto #gry
Dlaczego tak się stało? Okazało się, że padły akurat te numery, które były umieszczone na grafice w ówczesnej instrukcji wypełniania kuponów, która była dostępna w niektórych kolekturach.
#ciekawostki #lotto #gry
Chodzi o to, że dziennie na naszego e-maila sklepowego trafia 100 e-maili od różnych firm zajmujących się SEO czy prowadzeniem facebooka - istna plaga. Nie interesują nas te tematy. Co chwila oznaczam te wiadomości jako spam, ale mimo to przychodzą wiadomości od nowych firm z nowych adresów itd.
Serwer poczty postawiony na hostingu w nazwa.pl, klient poczty to thunderbird. Wcześniej dodawałem spamerskie adresy e-mail do czarnej listy na hostingu, ale jest to syzyfowa praca.
Jak mogę to rozwiązać?
#pytanie #email #nazwapl #webdev
mogę tak ustawić filtrowanie w thunderbirdzie, jednak nie rozwiązuje to źródła problemu.
Czy jestem w stanie w łatwy sposób zwiększyć stopień odrzucania wiadomości przez serwer? tzn. hosting domyślnie sprawdza czy wiadomość jest spamem przed doręczeniem, może warto zwiększyć poziom odrzucania wiadomości?
Albo może jest jeszcze inny sposób o którym nie wiem?
@Marcinox: Oj, aż tak zaawansowanej wiedzy w IT to nie mam, u mnie poradziłem sobie w ten sposób co opisałem i póki co się sprawdza, raz na tydzień sprawdzam ten folder żeby zobaczyć czy nic ważnego nie przyszło przypadkiem tam a tak opróżniam całkowicie i spokój. Przynajmniej w głównej skrzynce jest porządek.
Różnie, czasem zdarzają się pajeety, ale głównie są to polskie firmy ze stronami typu top10seo, twojaagencjaseo, ekspertseo itd. Tak jak mówiłem, istna plaga
Dzięki za pomysł. Zrobię tak gdy nie znajdę innego rozwiązania