Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Legoll: część dźwięków samolotu po włączeniu symulacji słuchawek zwyczajnie nie działa a ja dostaję argumenty że to ogólnie słaby ficzer i oni tego naprawiać nie będą. A na uszczypliwości ile to on nie wylatał godzin itp odpowiadam tym samym, uszczypliwościami. Proste.

Ale dzięki za krytykę, w sumie narzekam na różne produkty bardziej for fun i sądziłem że moje niektóre przekoloryzowywania są bardziej oczywiste.
  • Odpowiedz
  • 0
@Legoll: No teraz to sobie wypraszam, ja go nie pouczyłem jak coś ma brzmieć tylko że niektóre dźwięki się nie odtwarzają co jest oczywiste i czego są świadomi - pisali o tym w manualu. Podobnie podchodzą do błędu z Lens Correction - jak masz włączone to cześć click spotów nie działa.

To tak jakby mechanik mi powiedział ‚nie zmieniaj pan biegów to nie będzie problemu ze skrzynią biegów’

A co
  • Odpowiedz
Ja po przesiadce z xplane zibo 737 na fbw a320 nie chce słyszeć o 737

Ostrożnie podchodziłem do pmdg i chyba nie pomyliłem się zbytnio

W najbliższym czasie chce kupić bae 146 i zobaczyć co to warte bo kręcą mnie analogi

Chyba
  • Odpowiedz
przynajmniej teraz wiem jakie podejście do klienta ma PMDG i powiem jedno. Nigdy więcej

@newerty: z nimi tak jest od zawsze. Produkty dobre, ale z samym PMDG najlepiej mieć zero kontaktu. Wszedłem w ten wątek i oczywiście pierwsza rzecz - I suggest adding your name permanently in your profile settings ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wymóg podawania danych osobowych na tym ich śmiesznym forum jest memem od
  • Odpowiedz