Aktywne Wpisy

zsokiemowocowym +82
Dzisiaj podsłuchałem, że młody bierze, pół dnia wolnego bo ma rozmowę kwalifikacyjną, to ja szybko myk do kierownika i powiedziałem, że on do żadnego dentysty nie idzie tylko jest zdrajcą i kłamcą.
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza

Ukiss +22
To efekt decyzji Rady Miasta, podjętej po sygnałach od mieszkańców i ekspertów, mającej poprawić bezpieczeństwo i zdrowie publiczne. Wcześniej nocna prohibicja dotyczyła jedynie Śródmieścia.
Władze podkreślają, że ograniczenie dostępności alkoholu to skuteczny sposób na zmniejszenie problemów z uzależnieniami, poprawę porządku publicznego oraz zdrowia mieszkańców.
Już wcześniejsze regulacje w Gdańsku przyniosły pozytywne efekty – mniej incydentów zgłaszanych przez policję i straż miejską oraz niższe spożycie alkoholu.
Zakaz
Władze podkreślają, że ograniczenie dostępności alkoholu to skuteczny sposób na zmniejszenie problemów z uzależnieniami, poprawę porządku publicznego oraz zdrowia mieszkańców.
Już wcześniejsze regulacje w Gdańsku przyniosły pozytywne efekty – mniej incydentów zgłaszanych przez policję i straż miejską oraz niższe spożycie alkoholu.
Zakaz
źródło: W całym Gdańsku od 1 września obowiązuje zakaz sprzedaży alkoholu w godzinach 2200 - 0600
Pobierz

#kredythipoteczny #nieruchomosci #pytanie
Jak przyjmujesz z dobrodziejstwem inwentarza to spłacasz, ale ze SWOJEGO majątku tyle ile wyszło aktywów zmarłego. Resztę można olać.
Powyższe sprawia, że niestety nawet jak odziedziczysz jakąś chatę, ale ruderę czy na zadupiu, której nikt nie chce kupić