Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@newerty: Oglądałem na strimach i wygląda bardzo dobrze. Myślę, że w którymś update dorzucą EFB i tutaj mam nadzieję, że nie będzie to płatny dodatek xD Osobiście czekam na A320 od Fenixa :D
  • Odpowiedz
Oglądałem na strimach i wygląda bardzo dobrze

@Velsey: bo wygląda bardzo dobrze i jest bardzo dobrym samolotem ale nie jest fenomenalny na jaki był kreowany. Ma od groma problemów dziecięcego. A to grafiki na wyświetlaczach migają, a to dźwięki nie takie, a tu animacje dziwne.

Grafiki do EFB już są w plikach samolotu, więc prędzej lub później się pojawi - tylko nadal nie rozumiem co wam tak zależy skoro te
newerty - > Oglądałem na strimach i wygląda bardzo dobrze

@Velsey: bo wygląda bard...

źródło: comment_165229772523pVaoz45xCcpdKL6cn6Hk.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@newerty: Zdecydowanie się zgadzam z całą opinią. Jest trochę problemów, natomiast na pewno lata się przyjemnie. Dla mnie EFB przydałoby się do kalibracji przepustnicy. Mam taką z detentsami i chciałbym reveresy ustawić na pewien zakres.
  • Odpowiedz
@newerty: Używam Spad.next i właśnie z tym walczę, ale jestem bliski poddania się :) A co do błędu miałem to samo wczoraj ale po stronie FO. Irytujące.
  • Odpowiedz
@Legoll: mi migają obie, raz jedna, raz 2ga, dwa naraz. Nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Testowałem różne ustawienia samolotu i świateł a i tak raz jest raz nie ma problemu.
  • Odpowiedz
@Velsey: EFB jest genialną rzeczą, ale te w symulatorach są bezużyteczne XD Przecież one max co potrafią to policzą ci klapy i prędkości - nic ponad to. Czasem ktoś doda pierdoły w stylu pogody na lotnisku docelowym ale do tego nie potrzebne jest EFB.
  • Odpowiedz