Wpis z mikrobloga

Hej. Poleci ktoś jakieś miejsce warte zobaczenia +/- 50km od Arnhem? Jestem w delegacji i nudy niemiłosierne. Mam samochód…
btw dostałem mandat 109€ za parkowanie xD
Jakie są szanse ze przyjdzie do polski?
#niderlandy
#holandia
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Kalorek: za parkowanie jest szansa, że nie przyjdzie, ale różnie może być.

W samym Arnhem jest Airborn museum, niezłe zoo, openlucht museum.
  • Odpowiedz
@Kalorek: A ja jeszcze polecam park narodowy Hoge Veluwe - można sobie za darmo po parku rowerami pośmigać, jest muzeum i zwierzątka, tylko za wjazd się płaci
  • Odpowiedz
@Kalorek: zgaduje, że tak jak ja za bycie piratem drogowym i przekroczenie prędkości o 8km to dostaniesz pismo do domu. Tam będzie numer konta i co wpisać w tytule przelewu
  • Odpowiedz
@Kalorek: jak auto na pl blachach to za parkowanie raczej nie przychodzi. Ja i dziewczyna po razie wyłapaliśmy te ich kwitki i nie przyszło, znajomi też mówią, że na polskich rej nie dostali. Normalne mandaty przychodzą i to szybciutko :D
a co do Arnhem to jak wyżej - Zoo i muzeum :D
  • Odpowiedz
@Kalorek: @FanaticoRosso1910: polecam jednak zapłacić, bo po jakimś czasie kwota wzrasta i to dosyć sporo i przy pierwszej lepszej kontroli policyjnej sprawdzą, że masz nie zapłacony i będziesz musiał zapłacić odrazu lub holują auto na parking policyjny i płacisz za każdy dzień postoju :) znam wiele takich historii już, więc lepiej zrób wszystko aby go zapłacić, bo wymówka "ale ja nie wiedziałem jak" nic nie da. Zadzwoń do
  • Odpowiedz