Ja #!$%@?ę jak można być wyższym niż 190cm xD Przecież to kalectwo kłopot z utrzymaniem normalnej sylwetki, albo szkieletory, skinnyfaty, albo upasione knury z #!$%@? stawami co w wieku 35 lat będą chodzić o kulach xD Schylać się musisz żeby do sklepu wejść, tylko w sumie po co tam pójdziesz jak nic nie kupisz bo ubrania musisz samemu szyć z plandeki od stara a w samochodzie głowę wystawiasz przez szyberdach jak pies xD Wysoki jak brzoza głupi jak koza xD
@Kreek: mam 193 i but 49 także potwierdzam. Kupienie ciuchów to masakra, kolana pierwszy raz #!$%@? przed 30tka, plecy bola od byle stania, nogi #!$%@? od zmiany pogody, wale glowa wysiadajac z autobusu a na lozku spie po skosie. Idz Panie w ch… (╥﹏╥)
@Kreek: @Wsxedcrfv: 190 here, pół życia zwracałem uwage na zdrowie, poprawną sylwetkę, nieprzesadną dietę i dbanie o zdrowie na siłowni. Póki sam sobie nic nie zrobię to zdrowie jest super, sylwetka całkiem atrakcyjna i większosc czasu na zewnątrz wyrozniający sie wzrostem wsrod manletów. Polecam zadbać o zdrowie- stawy i kosci od byle czego nie bolą
192 here, to jest masakra, muszę się schylać by usłyszeć co tam na dole manlety poniżej 185 cm mówią. Dwa razy już byłem pozwany o pobicie, a ja po prostu nie zauważyłem niskiej osoby i ją rozdeptałem. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kreek ja mam 193 cm i jestem trochę przygarbiony. Co do sylwetki, to bzdury gadasz. Wystarczy trochę na siłownię pochodzić i już jesteś bykiem. Serio, ja rekreacyjnie na siłownię chodzę sobie od lat i mnie nie raz na mieście za bramkarza ludzie brali. Łatwo wyglądać dobrze bo można dużo jeść, trochę poćwiczyć i gotowe. Co tam jeszcze hmm. To że dziewczyny lecą na wzrost to fakt. Czasami aż mi jest nieswojo,
@Kreek: ja przy 190 albo i 193 jak się dobrze wyprostuję nie mam żadnych problemów ze zdrowiem ani dopasowaniem ubrań. Bluzy XL, t-shirty L zamawiam w ciemno z neta i zawsze dobrze leżą. Jedyne co to marynarkę musiałem zwężać w pasie, bo przez szerokie barki musiałem wziąć w rozmiarze dla grubixa.
@Kreek: co ty #!$%@? krasnalu xD mam 198, żadnego garba bo mam nawyki bycia wyprostowanym, a do sklepu wjeżdżam cały na biało i kupuje co mi się podoba xD
Ja #!$%@?ę jak można być wyższym niż 190cm xD Przecież to kalectwo kłopot z utrzymaniem normalnej sylwetki, albo szkieletory, skinnyfaty, albo upasione knury z #!$%@? stawami co w wieku 35 lat będą chodzić o kulach xD Schylać się musisz żeby do sklepu wejść, tylko w sumie po co tam pójdziesz jak nic nie kupisz bo ubrania musisz samemu szyć z plandeki od stara a w samochodzie głowę wystawiasz przez szyberdach jak pies xD Wysoki jak brzoza głupi jak koza xD
@Pioter_Polanski: