Aktywne Wpisy

Ehhhhh, taka by wystarczyła dla chłopa, byle tylko była wierna i nie wyzywała od bambusów
#sebcel #szaramyszkadlaanonka
#sebcel #szaramyszkadlaanonka
źródło: xd
PobierzMoja przygoda z inwestowaniem zaczęła się przypadkiem pod koniec czerwca 2025. Dotychczas byłem pod wpływem teorii Krzysztofa Karonia, który głosił jakoby cały rynek kapitałowy to spekulacja i manipulacja przez wielkich graczy. Miałem myślenie, że giełda to morze w którym rekiny zawsze pozjadają płotki, nigdy odwrotnie.
Każdy gadał o inwestowaniu, XTB było wszędzie na YT.
A to kupię sobie jakieś ETF za parę złotych i zobaczymy co się stanie.
Wpadłem w ciągłe śledzenie, dopłacałem coraz
Każdy gadał o inwestowaniu, XTB było wszędzie na YT.
A to kupię sobie jakieś ETF za parę złotych i zobaczymy co się stanie.
Wpadłem w ciągłe śledzenie, dopłacałem coraz

...ktoś tu ma takie coś co sobie sam jakoś zrobił ale już nie pamiętam czy to apka czy program na kompie...
Komentarz usunięty przez autora
Każde auto ma kolumny producent, marka, model, kolor, inne, link do zdjęć na imgurze.
Na razie
wstawienie zdjęć bezpośrednio w arkusz byłoby strasznie czasochłonne. Tutaj wrzuciłem wszystko na imgura przez ShareX i skopiowałem wszystkie linki od razu. Może jest jakiś sposób na zrobienie tego hurtowo, jednak nie jestem aż taki dobry w excelu :P
Co do trwałości linków, imgur jeszcze mnie nie zawiódł, w razie czego zostawiam kopie wszystkiego na dysku.
Nie ma żadnych problemów z otwarciem na telefonie, w swojej kopii mam włączone filtrowanie