Aktywne Wpisy

Pandzia_art +114
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do

źródło: 1000007947
Pobierz
Jacques-Pierre +171
Obczajcie to. Jest sobie onlyfansiara, Lily Phillips. Licząc zapewne na zwiększenie przychodów ze swojego OF, postanawia przespać się z setką facetów jednego dnia.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.

źródło: image_picker_615AAE8D-7DA1-4EEC-871E-0B6E634D3672-21639-0000038F9054EA63
Pobierz
Jest w Krakowie jakieś korpo, które płaci więcej niż 4000 zł netto na entry level i nie ma jakichś dużych wymagań, żeby się tam dostać? Nie mam studiów, w miarę umiem angielski, a w korporacji, w której obecnie pracuję (finanse i rachunkowość - nie będę wymieniał nazwy) płacą na poziomie Biedronki. Poza tym jest to nudna klepanina z brakiem większych perspektyw do rozwoju. No ale z drugiej strony nie mieli zbyt wysokich wymagań na start, no i właśnie mam dylemat, czy tam zostać, czy jednak spróbować poszukać czegoś ciekawszego i lepiej płatnego. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
#krakow #praca #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #626e5dabbbb45c13443d3c7b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Co ci szkodzi
No chyba, że doświadczenie, które już nabyłeś może owocować większą kasą w innym korpo, no to wtedy po prostu trzeba słać CV i na rozmowie rzucać, że oczekujesz >4k. A nuż kogoś przekonasz.