Aktywne Wpisy

tojapaweu +265
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Brutus66 +67
Ocho przekroczona magiczna bariera wieku 30 lat i już koleżanki ze szkoły strzelają rozwodami na lewo i prawo
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow

Jak dla mnie on się naprawdę zachłysnął własną zajebistością i myśli, że jak ma kontakty, to jest nieomylny. Nie bierze jednak pod uwagę, że jego oświeceni guru nie wiedzą ani nie mówią mu wszystkiego. Bo dlaczego mieliby zdradzać plany USA jakiemuś leszczowi z Polski. Bartosiak nie jest nikim wysokim rangą, nie jest ani wojskowym, ani politykiem, właściwie jego aktywność sytuuje się na skraju nauki i hobby. Jego cała działalność to gdybanie, teoretyzowanie, domniemywanie i mydlenie ludziom oczu. #bartosiak #geopolityka #wojna #ukraina #rosja
źródło: comment_1651068906utSxjy1IlUmWMRT6DjTxJl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
"Stawiam tezę" - Zbigniew Lewicki.
No, taki argument nie zostawia pola do dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na razie to zwyczajna publicystyka dziennikarska.
Post factum można różne teorie głosić, które mogą wydawać się, że mają sens lub jakąś logikę. W jakim świetle stawiałoby to stany zjednoczone, gdyby chciały wojny na Ukrainie i te tysiące ofiar. Co, gdy Stany zgadzają się na NS2, a Rosja ich
Polityka odstraszania nie zadziałała bo Putin wjechał.
Bartosiak ostrzegał, że wjedzie, a USA zostawi Ukraińców na pastwę losu. I zostawili obiecując tylko sankcje.
Dopiero jak po 2 tygodniach okazało się, że Ukraińcy walczą, a Rosjanie giną jak muchy, tracą sprzęt to wtedy zaczęli kombinować, że może jednak warto coś ugrać i pakować ruskich do ukraińskiej niszczarki.
Lend Lease zaczął działać od kwietnia.
@kociooka: Serio? W kontekście obecnej sytuacji, gdy
@Bauzzer: w artykule postawiona jest teza że USA sprowokowało Rosję do ataku aby ją osłabić. Więc to odstraszanie było blefem bo nigdy nie miało zadziałać.
Czy to prawda i to szachy 50d czy nie, pewnie się kiedyś dowiemy.