Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ecco: siemka, sprawdzałeś może (choć nie mam pomysłu w jaki sposób xD) jak taka akcja na mirko wpływa na ilość zamówień? Wiadomo że większość to tylko kilka dla darmowych żelek ale pewnie jakaś grupa postanowiła spróbować? Czy prowadzisz reklame w kilku miejscach jednocześnie i ciężko Ci powiedzieć co z czego? Taka cukiernia u mnie w mieście która robi najlepsze cukierni z galaretką na świecie ma problemy i pojechałem do nich
  • Odpowiedz
@PancernyKek: gurwa nie no, obsługę klienta mamy the best, szukaj tego maila, jeśli jest tak jak mówisz, to 2 kg puszczam z miejsca do Ciebie na mój koszt ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@BigBoobs: a jaki kształt byłby najlepszy? ( ͡º ͜ʖ͡º) Można coś pokminić. W czym się specjalizujesz z postapo? Swego czasu na studiach oglądałem wszystko (filmy, seriale) co wychodziło w tej tematyce, ech to były czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°) btw priva masz zablokowanego, chciałem napisać w tej sprawie.
  • Odpowiedz
@bArrek: mowa o tych cukierkach, co na głównej było jakiś czas temu? Wysyłają przez neta? Podstawa to chyba Allegro + Smart, jeśli mają sporo rodzajów, to ludzie porobią zamówienia po 40 zł i będzie im szło. Ogólnie to działamy w wielu kanałach, więc ciężko oddzielić od siebie. Chociaż trochę zamówień od Mirków jest, bo są propsy w uwagach, pasta o serwerowni, lenny face itp. ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz