Aktywne Wpisy

Uuroboros +215
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart

źródło: stupmqtf6qyd1
Pobierz
JerryManson +11
Czy u was w domu też jak pytaliście się gdzie ktoś jest to rodzice odpowiadali wam "a utopił się w maślance"?
źródło: comment_1651003516czpt4JQPfMXGB29QdAHRYq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Kilka godzin temu mieli 60k
A narzekają na brak podwyżek, chcialbym tak o +20k dostać xD
Jutro pewnie 100k miesięcznie już będą mieć
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1651003804my6Q4CDsFDQnyzdrOR4c2y.jpg
Pobierz@Czabiii: Mimo, że jestem za kontrolerami to pensje w sektorze państwowym powinny być jawne
Powinniśmy wiedzieć ile na co wydajemy
Pzdr i z fartem
Szkolenie robi pracodawca
Studiow nie trzeba
A no i trzeba ogarniać multitasking etc
A co do szonów, zarabiają zależnie od popytu, znikąd się te pieniądze nie biorą tylko z reklam i sprzedanych subskrypcji i innych takich. Więc też nie ma co się dziwić.
Polacy są zdziwieni że praca, którą
@Stallion45: kontrolerzy nie pracują za publiczne pieniądze...
@girlsjustwannahavefun: Na szczęście PAŻP to nie prywatna korporacja. Nie trzeba mieć studiów, aby pracować przy komputerze.
@Hylfnur: no ale z tego co wyszukałem po przeczytaniu Twojej wiadomości, to "zamknięcie rynku" polega w Polsce tylko na tym, że trzeba znać język polski. Ci w Stanach na 100% też muszą znać język urzędowy kraju w którym pracują, więc nie wydaje mi się by można było to nazwać "zamknięciem rynku" (bo trzeba by uznać, że w Stanach tez jest "zamknięty"
druga sprawa, że wszystkie czynności i komunikacja kontrolerów jest w języku angielskim, także wymaganie polskiego to tylko i wyłącznie ochrona interesów polskich kontrolerów
tak samo jak spanie na dyżurach, jubileuszówki, nadużywanie przywilejów, ustawianie kto choruje a kto jest "awaryjnie" ściągany i inne układziki kiedy według CANSA najlepiej opłacanymi kontrolerami są Polacy
Pazp to polska agencja i wszystkie procedury itp itd sa prowadzone w jezyku polskim. Po za 200 kontrolerami pracuje tam jeszcze ponad 600 osób i robi to w jezyku polskim
Maja przerwy i moga sobie w trakcie przerwy odpoczywac jak
było fajnie zanim przyszedł nowy kierownik i do tej pory związki zawodowe nie widziały żadnych patologii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przerwa w czasie dyżuru oznacza przerwę w czasie dyżuru a nie dupogodziny na których się tylko śpi by hajsik wpadł.
Racja, nie CANSA a CANSO
Bo wypowiadam sie w temacie, o którymś coś wiem. Zaskakujace dla kogoś kto p------i bez sensu bzdury.
Pazp tez mial swoje problemy i uklady, ale dopiero pisowskiemu prezesowi i jego swicie udalo sie doporowadzic do takiego zeszmacienia procedur i bezpieczeństwa i utworzenia takich
Jakbym chciał więcej zarabiać to tak
A oni chca pracowac tyle ile zarabiali i zostac w kraju.
Moze po prostu w zadnym jezyku nikt nie byl w stanie